Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: «Κλέβει» τον παικταρά ο... ΠΑΟΚτσης;
| 2019-01-20 18:26:00

«Κλέβει» τον παικταρά του ΠΑΟ ο... ΠΑΟΚτσης; - Μακριά από «Βράνιες» - Έτσι θα γίνει το deal-βόμβα

του Νίκου Στεργίου
«Κλέβει» τον παικταρά του ΠΑΟ ο... ΠΑΟΚτσης; - Μακριά από «Βράνιες» - Έτσι θα γίνει το deal-βόμβα

Ετοιμάζει βαλίτσες για εξωτερικό; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα...

To ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί σημείο αναφοράς του φετινού Παναθηναϊκού, αυταπόδεικτο από τα  νούμερα του στο φετινό πρωτάθλημα. Το ότι  μοιραία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, επίσης. Το ότι το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «καυτό» αναφορικά με το μέλλον του,  εύκολα μπορεί να προκύψει ως συμπέρασμα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα,  είναι «υποχρέωση» του κάθε μάνατζερ να «δουλέψει» τον παίκτη του. Και φυσικά, ο μάνατζερ του νεαρού Ελληνα διεθνή, αυτό ακριβώς κάνει. Προμοτάρει τον ποδοσφαιριστή του, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μιλάει με ομάδες, φέρνει εκπροσώπους τους στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσουν, κάνει ραντεβού στο εξωτερικό.  Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε και θα έπρεπε να κάνει, εκτός από αυτά ακριβώς;

Το ότι λοιπόν ο Πασχάλης Τουντούρης φέρεται να συναντήθηκε μεσοβδόμαδα με ιθύνοντες της Αντερλεχτ, εντάσσεται ακριβώς στο συγκεκριμένο πλαίσιο. Πόσο μάλλον από την στιγμή που έχει την πρόσβαση στον βελγικό σύλλογο (ήταν αυτός που «εκκίνησε» την πώληση του Βράνιες, χωρίς όμως να έχει συμμετοχή στο τελικό deal) και σίγουρα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης εμπίπτει στο προφίλ των μεταγραφικών στόχων της Αντερλεχτ.

Ως εκεί όμως. Το ότι έγινε ραντεβού και πιθανώς, ίσως, συζητήθηκε και αναφέρθηκε το όνομα του παίκτη, δεν λέει τίποτα. Αν δεν γίνονταν αυτό θα ήταν το αξιοσημείωτο. Να προδικάζουμε όμως πως εξαιτίας της συγκεκριμένης συνάντησης η Αντερλεχτ θα ενδιαφερθεί για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, απαιτεί άλμα πίστης.

Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς το… πάθημα των «μωβ» από την εμπειρία τους στην ελληνική αγορά (βλ. Βράνιες), αλλά και τον τον γενικότερο προβληματισμό που υπάρχει στο Βέλγιο για μεταγραφές λόγω του πρόσφατου τεράστιου σκανδάλου με τον μεγαλοατζέντη Μότζι Μπαγιάτ, σκάνδαλο που ίσως  περισσότερο από όλους έχει επηρεάσει ως προς την λογική της την Αντερλεχτ.

Παράλληλα,  πρέπει να σημειωθεί πως τώρα τουλάχιστον, δεν ψάχνει απολύτως τίποτα στο παζάρι (για το καλοκαίρι βλέπουμε…) και πως πλέον, στα κουμάντα του μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου είναι ένας γνωστός  μας, ο Φρανκ Αρνεσεν, ο οποίος εδώ και περίπου 1,5 μήνα έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην Αντερλεχτ. Και αν μη τι άλλο,  λόγω και της εμπειρίας του από το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω της θητείας του στον ΠΑΟΚ, ο Δανός έχει τον τρόπο του να μαθαίνει, να ξέρει και να αξιολογεί οτιδήποτε μπορεί να του κάνει από τη Super League, χωρίς να χρειάζεται ραντεβού, συστάσεις και συναντήσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-φωτιά από Πιτίνο - Αυτόν «τελειώνει» - Παίρνει πολλά λεφτά - Φεύγει κι άλλος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags