Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σβέρι Ίνγκι Ίνγκασον: «Ντου» για τον «βράχο» - «Τρέμει» βασικός άσος με τη μεταγραφάρα του Ιβάν
| 2019-01-21 12:15:00

«Ντου» ΠΑΟΚ για τον «βράχο» - «Τρέμει» βασικός άσος με τη μεταγραφάρα του Ιβάν - Σκάει 4 «χαρτιά»;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Ντου» ΠΑΟΚ για τον «βράχο» - «Τρέμει» βασικός άσος με τη μεταγραφάρα του Ιβάν - Σκάει 4 «χαρτιά»;

Ποια διάψευση; Έγινε η πρώτη κρούση. Ποιον «διώχνει»; Χαμός...

Σβέρι Ίνγκι Ίνγκασον. Το όνομα που μπήκε στην καθημερινότητα μας το τελευταίο διήμερο. Μιλάμε για τον διεθνή Ισλανδό στόπερ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ. Ας βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια σειρά. Ο παίκτης ανήκει στη Ροστόβ, ομάδα πρώην ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εκεί διατηρεί την επιχειρηματική του έδρα.

Εχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020, με τις δύο πλευρές (ομάδα - παίκτης) να διατηρούν από κοινού την επιλογή ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Πρόκειται για βασικό και αναντικατάστατο παίκτη της Ροστόβ, ένας από τους καλύτερους στόπερ στο ρωσικό πρωτάθλημα, με αρκετές ομάδες να φέρονται, ακόμη και τον περασμένο μήνα, ενδιαφερόμενες για την απόκτηση του. Μεταξύ των οποίων η πρωτοπόρος Ζενίτ και η («ευρωπαία») Κράσνονταρ.

Υπάρχει η φημολογία πως στο συμβόλαιο του 25χρονου άσου προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης 4 εκατ. ευρώ. Δεν έχει επιβεβαιωθεί. Όπως -κακά τα ψέματα - δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε και η φημολογούμενη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για την παραχώρηση του Ισλανδού. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, σε δηλώσεις του σε ρωσικά media διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο.

Τι ισχύει λοιπόν; Προφανώς ο Δικέφαλος, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στην ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα, σκέφτεται και προσανατολίζεται στην επόμενη μέρα, ειδικά από τη στιγμή που οι φήμες των τελευταίων ημέρων θέλουν και τον Εβγέν Χατσερίντι προ της αποχώρησης, αφού κυκλοφορεί πως έχουν έρθει προτάσεις για τον διεθνή Ουκρανό στόπερ, ο οποίος και δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Προφανώς, η διαρροή του συγκεκριμένου ονόματος δεν ήταν τυχαία, αφού ο Ισλανδός δεδομένα αποτελεί μια λύση, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Κυπελλούχων. Λύση όμως που αφενός δεν είναι φτηνή (παρότι λεφτά στην Τούμπα υπάρχουν), αφετέρου δεν προκύπτει, τουλάχιστον από την πλευρά των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή, πως ο ίδιος είναι τόσο «ζεστός» όσο τουλάχιστον εμφανίζεται σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στη Θεσσαλονίκη.

Εννοείται πως μιλάμε για αλληλένδετες καταστάσεις. Το ενδιαφέρον και η όποια προσπάθεια γίνεται για τον νεαρό αμυντικό προφανώς πιέζει τον Φερνάντο Βαρέλα, η επισημοποίηση της αποχώρησης του Εβγέν Χατσερίντι (καλό να υπάρχουν προτάσεις, ας τις δούμε όμως πρώτα να υλοποιούνται…) εξυπακούεται πως θα παίξει τον ρόλο της, ειδικά εφόσον θα αποδεσμεύσει από το μισθολόγιο της ΠΑΕ ένα πολύ μεγάλο ποσό, ενώ καλό θα είναι να τσεκαριστεί και ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις του Σβέρι Ίνγκι Ίνγκασον, με τον οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog- χθες, όντως, έγιναν οι πρώτες επαφές από πλευράς του «δικεφάλου του Βορρά»… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Tέλος» ξένος άσος με μεγάλο συμβόλαιο - Τον παίρνουν και δίνουν παίκτη στον ΠΑΟΚ - Τρελή εξέλιξη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags