Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Αυτοί τον «χαντακώνουν» - Τρία κορυφαία ονόματα - Δεν το πιστεύει ο Δώνης
| 2019-01-22 10:12:00

Αυτοί «χαντακώνουν» τον ΠΑΟ - Τρία κορυφαία ονόματα - Είναι «ανύπαρκτοι» - Δεν το πιστεύει ο Δώνης

του Νίκου Στεργίου
Αυτοί «χαντακώνουν» τον ΠΑΟ - Τρία κορυφαία ονόματα - Είναι «ανύπαρκτοι» - Δεν το πιστεύει ο Δώνης

Τρομερό τι γίνεται με τα μεγάλα συμβόλαια. «Καυτό» παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Σίγουρα, δεν αξίζει και ούτε πρέπει να προσωποποιηθεί. Το κακό φεγγάρι του Παναθηναϊκού έχει να κάνει και αφορά ολόκληρη την ομάδα. Και τους παίκτες και τον προπονητή. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτός ο συγκεκριμένος Παναθηναϊκός, περιμένει τα περισσότερα από τους πλέον έμπειρους, τους πλέον καλά αμειβόμενους στο ρόστερ του.

Τρεις είναι αυτοί που ξεπερνάνε το… φράγμα των 250.000 ευρώ. Ο ένας, ο Δημήτρης Κουρμπέλης σχεδόν μόνιμα κάτοικος αναρρωτηρίου εξαιτίας των συνεχόμενων προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Ο δεύτερος, ο Αντονί Μουνιέ, αφού πέρασε και αυτός σχεδόν όλη τη σεζόν ως τώρα στα πιτς, έχει μπει και δεν… υπάρχει πουθενά. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, σε κανέναν ρόλο και καμία θέση, όπου και αν επιλέγει ο Δώνης να τον χρησιμοποιήσει, δικαιώνοντας όσους έστω… ψιθύριζαν πριν τη  μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πως ίσως θα ήταν καλύτερο, πιο χρήσιμο για την οικονομική σταθερότητα του «τριφυλλιού» να αναζητηθεί λύση για ένα κοινή συναινέσει «διαζύγιο».

Ο τρίτος, ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός, ο μεγάλος -κατά δήλωση και παραδοχή του- καλοκαιρινός πόθος του Νίκου Νταμπίζα, μετά από ένα καλό, χορταστικό ξεκίνημα… αγνοείται το τελευταίο δίμηνο.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο το μοναδικό φωτεινό σημείο του «Κίκο», ο οποίος ειδικά στα δύο τελευταία ματς, κόντρα σε Ξάνθη και χθες στη Λαμία, έχασε γκολ που για την κλάση του, για τον ρόλο και τη βαρύτητα που έχει στο παιχνίδι της ομάδας, δεν επιτρέπεται να χάνει.

Σε τρία καθαρά τετ-α-τετ έχει αστοχήσει στη σειρά ο Ιταλός και το χειρότερο είναι πως η συνολική του παρουσία, η διαδραστικότητα που έχει (και ζητούσε ο Δώνης από τον φουνταριστό που αναζητούσε το καλοκαίρι) στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» είναι… ανύπαρκτη. Και δεν θέλει πολύ, με κάτι τέτοιες εμφανίσεις να αρχίσουν οι ψίθυροι σχετικά με την εξωγηπεδική ζωή του παίκτη να γίνουν φωνές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Έσβησε» τον παικταρά του ΠΑΟ στη Λαμία και τον «έκλεισε» η ΑΕΚ - Αυτός είναι για μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags