Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Αυτός «έριξε» την Τούμπα - Είναι μεταγραφάρα - «Τρώει» βασικό
| 2019-01-22 22:25:00

Αυτός «έριξε» την Τούμπα - Είναι μεταγραφάρα - «Τρώει» βασικό - Τι θα κάνει όταν είναι έτοιμος;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός «έριξε» την Τούμπα - Είναι μεταγραφάρα - «Τρώει» βασικό - Τι θα κάνει όταν είναι έτοιμος;

Έβγαλε μάτια ανέτοιμος και σε γήπεδο λίμνη. Φανταστείτε... 

ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Ο Δικέφαλος διόρθωσε το… κάζο της Πάτρας και πέτυχε εμφατική ανατροπή επί της Παναχαϊκής, καθώς με το σημερινό 5-0 της Τούμπας προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν κέφια από νωρίς και ουσιαστικά «καθάρισαν» από το 46’, όταν ο Δημήτρης Λημνιός έκανε το 3-0. Λίγοι περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει το «σφυροκόπημα» και να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ.

Ωστόσο, αυτός που «τρέλανε» την Τούμπα ήταν ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος πραγματοποίησε μαγικό ντεμπούτο και έστρεψε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Κροάτης μπήκε στο 58’ και έδειξε από την αρχή ορεξάτος, αφού δεν φοβήθηκε να ζητήσει μπάλα, μοιράζοντάς στους συμπαίκτες του με ηρεμία και πολύ καλό ποσοστό στις πάσες. Μάλιστα, επιχείρησε να παίξει και κάθετα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο δημιουργικό κομμάτι στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε μόλις 9 λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο. Στο πρώτο του σουτ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς, αφού σκόραρε εντυπωσιακά με εξωτερικό φάλτσο και μάλιστα χωρίς φόρα.

Γενικότερα, ο νεαρός άσος άρεσε πολύ και έδειξε ότι είναι παίκτης με ποιότητα, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ενώ προέρχεται από μεγάλο διάστημα απραξίας.

Η λογική λέει ότι όσο ανεβαίνει ο βαθμός ετοιμότητάς του θα γίνεται καλύτερος και σίγουρα με ανάλογες εμφανίσεις θα χτυπήσει άμεσα την πόρτα της ενδεκάδας. Άλλωστε ο Ραζβάν Λουτσέσκου «καίγεται» για έναν ποιοτικό παίκτη στο κέντρο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθώς το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κεραυνοί» στην Τούμπα: «Αν δεν τα πάρει, φεύγει - Έρχεται με 4 "μύρια" - Καλύτερος από Πρίγιοβιτς»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags