Facebook Pixel ΠΑΟΚ: «Είναι αντι-Μαουρίτσιο - Γιατί τους κρατάει ο Λουτσέσκου- Ζητάει πολλά ο Βαρέλα - Γυρίζει ο Ενρίκε»
| 2019-01-23 16:10:00

«Είναι αντι-Μαουρίτσιο - Γιατί τους κρατάει ο Ραζβάν - Ζητά πολλά, είναι ο καλύτερος - Γυρίζει ο...»

του Γιώργου Κτενά
«Είναι αντι-Μαουρίτσιο - Γιατί τους κρατάει ο Ραζβάν - Ζητά πολλά, είναι ο καλύτερος - Γυρίζει ο...»

Σούπερ ανάλυση και φοβερές αποκαλύψεις από ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

Στην απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατήσει στον ΠΑΟΚ τους Καντουρί και Σάκχοφ, για να μην αλλάξουν οι ισορροπίες στο ρόστερ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Μάνος Τσαλγατίδης.

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Δικέφαλου, σχολίασε όσα αποκάλυψε ο ατζέντης του Πρίγιοβιτς για τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά και το ντεμπούτο του Μίσιτς με τη φανέλα του Δικέφαλου.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανανέωση συμβολαίου του Βαρέλα, που απασχολεί έντονα την επικαιρότητα των Θεσσαλονικέων το τελευταίο διάστημα.  

«Γκολάρα έβαλε ο Μίσιτς στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν περίμενε να βάλει τέτοιο γκολ. Σίγουρα δεν είναι 6άρι, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να είναι. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό χαφ, από την πρώτη μέρα των προπονήσεων έχει δείξει τα στοιχεία του και την αξία του», σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Κροάτη χαφ:

«Στην αποστολή του αγώνα μπήκε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάποιον άλλον. Ευνόησαν οι συνθήκες, όμως, με αποτέλεσμα να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έδειξε ότι έχει τα στοιχεία που χρειάζεται για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρούμενος με το γκολ που πέτυχε, ήταν ο,τι χρειαζόταν, μια ένεση αυτοπεποίθησης για το ξεκίνημά του στην ομάδα. Περισσότερο τον είδα ως αντι-Μαουρίτσιο».



Στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ υπάρχει η συνέντευξη του μάνατζερ του Πρίγιοβιτς. Τι μπορούμε να σχολιάσουμε γι' αυτό το θέμα; 

«Ο Πρίγιοβιτς πήρε την απόφασή του, έκανε ό,τι θα έκαναν οι περισσότεροι: Επέλεξε τα χρήματα που διασφαλίζουν την οικογένειά του για πολλές γενιές. Όντως, όπως ανέφερε ο μάνατζέρ του, αν δεν υπήρχε η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ, δεν θα έφευγε ποτέ. Οι Άραβες πάτησαν στη ρήτρα, αλλά και στη δική του επιθυμία για να φύγει, και τον πήραν. Ήταν γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον κρατήσει, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πάντως, αγαπάνε ακόμα τον Πρίγιοβιτς, δεν τον έχουν ξεχάσει».

Ο Λουτσέσκου μίλησε δημόσια για τους Σάκχοφ και Καντουρί και την παραμονή τους στην ομάδα. Ποια είναι η άποψή σου;

«Ο Λουτσέσκου είναι άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι αλλαγές στο γκρουπ των παικτών που έχει φτιάξει. Αν μπορούσε θα τους κρατούσε όλους. Είναι ο άνθρωπος που απέρριψε την πρόταση της Βίντι για τον Σάκχοφ, είναι ο ίδιος που μπλοκάρει τώρα τον δανεισμό του Καντουρί στην Πάρμα. Από πέρσι είχε υψώσει τείχος για την παραμονή του Καντουρί, αν και ο παίκτης δεν ήταν στα καλύτερά του. Ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι ο Καντουρί κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, που δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα ο κόσμος. Και για τον Σάκχοφ, βέβαια, έχει πολύ καλή άποψη. Μάλιστα, αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που θα συναντηθεί με τη διοίκηση για το νέο του συμβόλαιο».



Στην περίπτωση του Βαρέλα τι ισχύει;

«Πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση. Από τη μία πλευρά ο παίκτης ζητάει ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, αλλά από την άλλη δεν παύει να είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στην Ελλάδα. Οι πιθανότητες της παραμονής του βρίσκονται στο 50-50. Θα συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη σύντομα, για να μιλήσουν σχετικά. Ο Βαρέλα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά γνωρίζει ότι αυτό που θα υπογράψει τώρα θα είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο. Ως τώρα τον έχουν προσεγγίσει από την Αμερική και την Τουρκία, αλλά δίνει προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ. Θέλει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Θεωρώ ότι αν πέσει λίγο αυτός και ανέβει λίγο ο ΠΑΟΚ, κάπου θα βρεθεί η λύση».

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά του συλλόγου; Γιατί έχουμε και επιστροφές αλλά και αποχωρήσεις.

«Είναι επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να φέρουν πίσω τον Πέδρο Ενρίκε. Από τη στιγμή που ο Ουάρντα έφυγε, ο Ενρίκε θα επιστρέψει. Ο Σβιντέρσκι, επίσης, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του ΠΑΟΚ, αλλά είναι 22 ετών παιδί, που έφυγε για πρώτη φορά από την πατρίδα του. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να του τον δώσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags