Facebook Pixel ΑΕΚ: Μ’ αυτόν «πλακώνεται» ο Γκάλο - «Διαταγή» στον Μελισσανίδη
| 2019-01-23 22:30:00

Μ’ αυτόν «πλακώνεται» ο Γκάλο - «Διαταγή» στον Τίγρη - «Γκαζώνει» ο παικταράς και τρελαίνει κόσμο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μ’ αυτόν «πλακώνεται» ο Γκάλο - «Διαταγή» στον Τίγρη - «Γκαζώνει» ο παικταράς και τρελαίνει κόσμο

Άγρια «κόντρα» στην ΑΕΚ. Πήρε θέση η εξέδρα. Έβγαλε «είδηση» ο...

Ροντρίγκο Γκάλο - Νέναντ Κρίστιτσιτς: Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με εμφατική νίκη (5-0) επί του Κισσαμικού, ωστόσο η πρόκριση κόντρα σε ένα σαφώς αδύναμο αντίπαλο δεν ήταν το μοναδικό κέρδος.

Την παράσταση έκλεψε για ακόμα ένα ματς ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας. Ο Βραζιλιάνος έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, καθώς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ έβγαλε και μια ασίστ.

Η νέα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του 32χρονου μπακ προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις για την επέκτασή του, ωστόσο ο Βραζιλιάνος κάνει φοβερά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και κερδίζει πόντους με την απόδοσή του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ φώναξαν το όνομά του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κισσαμικό, προφανώς θέλοντας να δείξουν στη διοίκηση ότι θέλουν την παραμονή του στην ομάδα.

Φυσικά, το εν λόγω ζήτημα του μπορεί να επηρεαστεί και από την υπόθεση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος κάνει πολύ κακή σεζόν ως δανεικός στη Λαμία και αναμένεται να επιστρέψει στην Ένωση το καλοκαίρι. 

Βέβαια, η είδηση της βραδιάς για τον Δικέφαλο δεν ήταν άλλη από το πρώτο γκολ του Νέναντ Κρίστιτσιτς με τη φανέλα της ομάδας.

Αν και ακόμα είναι ανέτοιμος, ο Σέρβος κάνει σταθερά βήματα προόδου. Έτσι, μετά από δύο παρουσίες ως αλλαγή, στις οποίες έδειξε θετικά στοιχεία, ο διεθνής άσος όχι μόνο πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά σκόραρε κιόλας.

Για ακόμα μια φορά ο 28χρονος μέσος έδειξε την ποιότητά του και μοίρασε υποσχέσεις για τη συνέχεια, όταν θα ανεβεί ακόμα περισσότερο σε επίπεδο ετοιμότητας και προσαρμογής στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με ξένο άσο - Tρελές φήμες πριν το ματς - Τον «τελείωσε» ο Mαρίνος; - Τι έγινε στα αποδυτήρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags