24/01/19 - 19:55

Καυστική ανακοίνωση ΑΕΚ για το γήπεδο: «Η υπομονή εξαντλείται»!

Έστειλε τελεσίγραφο η Ένωση!

Sportdog Team
Καυστική ανακοίνωση ΑΕΚ για το γήπεδο: «Η υπομονή εξαντλείται»!
1.929views 0shares

ΑΕΚ: Το γεγονός ότι αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά η προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης, που τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "Δικέφαλος 1924":

«Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης αναβλήθηκε ακόμα μία φορά για την επόμενη εβδομάδα. 

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι στην Περιφέρεια Αττικής να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο το γήπεδο να έχει κατασκευαστεί και το έργο της υπογειοποίησης να μην έχει ολοκληρωθεί. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου της υπογειοποίησης έχει ήδη αναβληθεί διαδοχικά τρεις φορές από τον Οκτώβριο του 2018. 

Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και το ερασιτεχνικό σωματείο έχουν ανταποκριθεί σε όσα τους έχουν ζητηθεί εδώ και πολύ καιρό. 

Ελπίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την προκήρυξη στον “αέρα”, προκειμένου να λήξει το σίριαλ του έργου της υπογειοποίησης, το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014. 

Για αυτό το γήπεδο, ο κόσμος της ΑΕΚ που σήμερα βλέπει το όνειρό του να γίνεται πράξη, έχει υποφέρει πολύ και έχει αναγκαστεί να περιμένει ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει, όμως, όλοι να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι η υπομονή του έχει προ καιρού εξαντληθεί!»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ