Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν έπιασε ούτε στις Φιλιππίνες – Απολύθηκε ο Έρικσον
| 2019-01-25 15:15:00

Δεν έπιασε ούτε στις Φιλιππίνες – Απολύθηκε ο Έρικσον

Sportdog Team
Δεν έπιασε ούτε στις Φιλιππίνες – Απολύθηκε ο Έρικσον

Συνεχίζεται η πτώση στην καριέρα του Σουηδού τεχνικού.

Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον που είχε βρεθεί στο απώγειο της καριέρας του στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, απολύθηκε και από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας των Φιλιππίνων!

Μετά από δεκαετίες σπουδαίας καριέρας στην προπονητική και μετά από πολλές διακρίσεις στο διεθνές ποδόσφαιρο, ο Ερικσον, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του, αναλαμβάνοντας, τον περασμένο Οκτώβριο, την εθνική ομάδα των Φιλιππίνων. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, όμως, τον απέλυσε, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της εθνικής ομάδας στο κύπελλο Ασίας.

Ο 70χρονος Σουηδός τεχνικός, ήταν άνεργος από τον Ιούνιο του 2017 και την αποχώρηση του από τον πάγκο της κινεζικής Σενζέν και στις Φιλιππίνες αντικατέστησε τον Αγγλο πρώην διεθνή αμυντικό, Τέρι Μπούτσερ. Ο έμπειρος προπονητής έχει εργασθεί σε εννέα χώρες (σ.σ. Σουηδία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αγγλία, Μεξικό, Ακτή Ελεφαντοστού, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κίνα) και μεταξύ άλλων σε Φιορεντίνα, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, εθνική Αγγλίας, εθνική Μεξικού και εθνική Ακτής Ελεφαντοστού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags