Facebook Pixel Παναθηναϊκός-Λαμία: Τρελό μπάχαλο και απόφαση-μπουρλότο
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-25 16:05:00

Φοβερά πράγματα στο ΠΑΟ-Λαμία - Αυτός έριξε τη «ρουκέτα» - Τρελό μπάχαλο και απόφαση-μπουρλότο

του Νίκου Στεργίου
Φοβερά πράγματα στο ΠΑΟ-Λαμία - Αυτός έριξε τη «ρουκέτα» - Τρελό μπάχαλο και απόφαση-μπουρλότο

Δεν έχουν ξαναγίνει τέτοια σκηνικά. Όλο το απερίγραπτο παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός-Λαμία: Μεγάλος θόρυβος έχει δημιουργηθεί για το θέμα της τέταρτης αλλαγής στην παράταση της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως γνωρίζετε, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Παπαπέτρου, ενημέρωσε τους υπεύθυνους των δύο ομάδων, ότι δεν έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν έξτρα κίνηση εξαιτίας της ΕΠΟ, καθώς, αν και έχει εγκρίνει την αλλαγή, δεν έχει συμπεριλάβει την τροποποίηση στο καταστατικό για το Κύπελλο.

Η ΕΠΟ όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο επιρρίπτοντας την ευθύνη στον διαιτητή. Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας υποστηρίζεται ότι «ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Σταύρος Τριτσώνης περιέλαβε το νέο κανονισμό στην ύλη του σεμιναρίου για τους Αξιωματούχους Αγώνα Α΄ και Β΄ κατηγορίας, τον Αύγουστο του 2018 στο Καρπενήσι, και Γ΄ κατηγορίας στην Αθήνα» και παρέπεμψε τον Παπαπέτρου στην ΚΕΔ.

Στο μεταξύ, πηγές υποστήριξαν ότι το παιχνίδι του Εθνικού με τον Ηρακλή, στις 16 Σεπτεμβρίου 2018, «καίει» τον Παπαπέτρου. Κι αυτό γιατί οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όταν ο διαιτητής, Άγγελος Μπακογιάννης του συνδέσμου Αθηνών, επέτρεψε να γίνει κανονικά 4η αλλαγή για την πειραϊκή ομάδα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συγκεκριμένο ματς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τεκμήριο, καθώς μπορεί ο Ηρακλής να ανήκει στην Football League, όμως ο Εθνικής αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, όπου επιτρέπονται οι τέσσερις αλλαγές στο Κύπελλο. Για τις επαγγελματικές ομάδες δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τον ΚΑΠ, όπως λέγεται. Μάλιστα, όλοι οι διαιτητές πριν τα επαναληπτικά παιχνίδια της 5ης φάσης, είχαν την ίδια απορία για την τέταρτη αλλαγή στην παράταση.

Μια μέρα μετά το επίμαχο παιχνίδι λοιπόν, η ΕΠΟ υποστηρίζει ότι ο ΚΑΠ επιτρέπει την επιπλέον κίνηση από τους προπονητές. Πάντως, όπως γνωρίζει το sportdog, οι άνθρωποι της Λαμίας, όταν ρώτησαν για την τέταρτη αλλαγή και ο διαιτητης τους είπε ότι δεν έχουν δικαίωμα, έψαξαν τηλεφωνικώς εκείνη την ώρα το ζήτημα, το επιβεβαίωσαν και είπαν στον διαιτητή ότι είναι σωστός, μιας και ο ΚΑΠ ανέφερε για τρεις αλλαγές, όχι για τέσσερις.

Αξίζει να σημειωθεί, παράλληλα, ότι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπορεί να κυνηγήσει την υπόθεση, μετά τον αποκλεισμό του, δε φαίνεται -για την ώρα τουλάχιστον- διατεθειμένος να κάνει ένσταση για το συγκεκριμένο θέμα. Ίδωμεν... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags