Facebook Pixel Αντόνιο Ντοναρούμα - Ολυμπιακός: Έρχεται μέχρι την Τετάρτη στην Ελλάδα
| 2019-01-25 16:33:00

Αποκάλυψη-φωτιά απο Νικολακόπουλο - Αυτός ο τερματοφύλακας έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-φωτιά απο Νικολακόπουλο - Αυτός ο τερματοφύλακας έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Η εμταγραφή θεωρείται ήδη κλεισμένη.

Αντόνιο Ντοναρούμα - Ολυμπιακός: Βρέθηκε και ο εκλεκτός των Πειραιωτών για να καλύψει το θέμα του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Ιταλία, που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, η Μίλαν θέλει τον Αντόνιο Ντοναρούμα μέχρι την Τρίτη και στη συνέχεια θα μπορέσει να ταξιδέψει για Ελλάδα.


Η υπόθεση έδειχνε να κολλάει μετά τον τραυματισμό του δεύτερου τερματοφύλακα της Μίλαν, Πέπε Ρέινα, καθώς οι «ροσονέρι» ήθελαν να έχουν μια αξιόπιστη λύση μετά τον πρώτο γκολκίπερ, Τζίτζι Ντοναρούμα (αδερφού του Αντόνιο).

Μάλιστα, Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε το πρωί ότι ο παίκτης έχει υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» και ότι το μοναδικό θέμα ήταν το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ισπανό, που καθυστερούσε τη μετακόμιση του 28χρονου ποδοσφαιριστή στον Πειραιά.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, σύμφωνα με τις οποίες, η Μίλαν θέλει να έχει στη διάθεσή της τον Αντόνιο Ντοναρούμα μέχρι την Τρίτη. Όταν και αντιμετωπίζει τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Coppa Italia. Στη συνέχεια θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει για Ελλάδα ώστε να σφραγιστεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags