Facebook Pixel «Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, τελικός με Ολυμπιακό - Μόνο με την ΑΕΚ γκέλα - Θα είχε 10 γκολ ο Άκπομ»
| 2019-01-28 20:10:00

«Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, τελικός με Ολυμπιακό - Μόνο στο ΟΑΚΑ γκέλα - Θα είχε 10 γκολ ο Άκπομ»

του Γιώργου Κτενά
«Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, τελικός με Ολυμπιακό - Μόνο στο ΟΑΚΑ γκέλα - Θα είχε 10 γκολ ο Άκπομ»

Ο Νίκος Πετρουλάκης στο sportdog. Ατάκες που θα συζητηθούν!

Ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και στον τελικό Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο πεπειραμένος Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος σχολίασε ακόμα ότι το σύνολο του Λουτσέσκου έχει βρει φόρμα και η ομάδα τρέχει με σπασμένα τα φρένα, χωρίς κανείς να μπορεί να ανακόψει την πορεία της. 

Αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Πρίγιοβιτς που, παράλληλα, έφερε διαφορετική αγωνιστική ανάπτυξη για τον Δικέφαλο, με αποτέλεσμα πλην του Άκπομ να σκοράρουν και οι χαφ και οι αμυντικοί.

Τέλος, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει καταφέρει να «σοβαρέψει» τον Φορτούνη.

«Περίμενα αυτή την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ και την είχα προαναγγείλει και μέσω συνέντευξης που είχα παραχωρήσει στο sportdog. Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ και το 2017, αλλά και το 2018 έκανε τα χειρότερα παιχνίδια του Σεπτέμβρη, Οκτώβρη και Νοέμβρη, αλλά Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη και Μάρτη έπαιζε την καλύτερη μπάλα με τον Λουτσέσκου. Περίμενα ότι η ομάδα θα έβρισκε φόρμα, για κάποιον λόγο ο Λουτσέσκου φορμάρει την ομάδα σε αυτή την χρονική περίοδο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ν. Πετρουλάκη στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Αν η διαφορά τους ήταν στους 3 βαθμούς, θα έλεγα ότι μπορεί ο Δικέφαλος να έχει μια ανησυχία. Τώρα, όμως, με το μαξιλάρι των 8 βαθμών δεν έχει καμία ανησυχία ο ΠΑΟΚ. Ακόμα και δύο γκέλες μπορεί να κάνει, αν και δεν βλέπω ποια ομάδα θα μπορούσε να του κόψει βαθμούς. Πλην, ίσως, της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».



Δεν υπάρχει μάχη για το πρωτάθλημα, δηλαδή; Ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει να γίνει ξανά απειλητικός;

«Ο Ολυμπιακός έχει χάσει πολύτιμο έδαφος. Με τον Μαρτίνς, βέβαια, έχει γίνει σοβαρή ομάδα. Όπως σοβαρή ομάδα είναι και ο ΠΑΟΚ. Οι 8 βαθμοί είναι αερόσακος και όχι ένα απλό μαξιλάρι. Όταν φτάσει στο τέλος και τραβήξει τη γραμμή, θεωρώ ότι δεν θα έχει κάνει γκέλα πουθενά. Πλην, ίσως, της ΑΕΚ όπως είπα και νωρίτερα.

Αλλά ο Ολυμπιακός έχει σοβαρό και πολύ καλό προπονητή, φαίνεται από τη δουλειά του. Έχει σοβαρευτεί ο Φορτούνης, ενώ δεν έχει κάνει και κακές μεταγραφές. Έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα, θεωρώ ότι θα τον δούμε στον τελικό Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ να διεκδικεί το τρόπαιο. Το πρωτάθλημα, όμως, θα το πάρει ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει σπασμένα φρένα και δεν θα προλάβει κανείς να του κόψει τη φόρα».


Από την εποχή που αποχώρησε ο Πρίγιοβιτς είχε αρχίσει η κουβέντα για τον αντικαταστάτη του στην 11άδα. Πώς βλέπετε τον Άκπομ;

«Ήταν αδικημένος από τον Λουτσέσκου. Αν είχε πάρει τις ευκαιρίες του Καντουρί και του Λημνιού, θα είχε 10 γκολ τώρα. Λόγω Πρίγιοβιτς έμενε εκτός και προσπαθούσε κάθε φορά που έπαιζε για 10-15 λεπτά, να σκοράρει. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν προσαρμοσμένο πάνω στον Πρίγιοβιτς και δεν επιδεχόταν αλλαγές. Δεν μπορούσε να παίξει με δύο φορ, έπρεπε να γίνει αλλαγή ο Πρίγιοβιτς για να μπει ο Άκπομ. Τώρα που έφυγε ο Σέρβος, θα βάλουν γκολ μέχρι και οι αμυντικοί. Όλη η αγωνιστική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Μπορεί να σκοράρει μέχρι και ο Μάτος ή ο Βαρέλα».

Ποια είναι η άποψή σας για την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση στον Δικέφαλο;

«Καλό είναι να μην ισοπεδώσουμε την προσφορά του Πρίγιοβιτς, ήταν πολύ μεγάλη. Ήταν οπλοπολυβόλο, αλλά όταν φεύγει ένας παίκτης με τον τρόπο που έφυγε ο Πρίγιοβιτς (γιατί δεν τον πούλησε ο ΠΑΟΚ, αλλά η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε τη ρήτρα του), πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της η ομάδα. Και να δει πώς θα πάρει τα 10-12 γκολ που θα της έδινε ο Πρίγιοβιτς, από άλλους παίκτες. Αυτοί οι παίκτες είναι ο Άκπομ, ο Μπίσεσβαρ και οι υπόλοιποι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελά πράγματα με Ακπόμ - Πότε τον «τελείωσαν» - Τι έγινε όταν έφυγε ο Πρίγιοβιτς - Γι' αυτό ξέσπασε


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags