Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Ναι» Μαρινάκη σε 8+7 εκατομμύρια για Ομάρ και Κούτρη
| 2019-01-30 09:55:00

«Ρουκέτες» Μαρινάκη σε Αγγλία και Γαλλία - «Ναι» σε 8+7 «μύρια» - Τρελά ονόματα - «Άκυρο» Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ρουκέτες» Μαρινάκη σε Αγγλία και Γαλλία - «Ναι» σε 8+7 «μύρια» - Τρελά ονόματα - «Άκυρο» Μαρτίνς

Μήνυμα-φωτιά από τον πρόεδρο. «Κλωτσάει» Έλληνας άσος. Χαμός...

Με επίσημη θέση του, αργά χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τελειώσει τη μεταγραφολογία για τις δύο τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Είχε προηγηθεί άλλωστε και η τοποθέτηση του Πέδρο Μαρτίνς στις καθιερωμένες τηλεοπτικές του δηλώσεις πριν από κάθε ματς πρωταθλήματος, με τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ ουσιαστικά ξεκαθάριζε πως δεν θέλει καμία προσθήκη.

Μηνύματα που... αποτυπώνονται και στα σημερινά πρωτοσέλιδα (ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ), στις αναφορές του «ερυθρόλευκου» ρεπορτάζ, όπου είτε γίνεται ουσιαστικά ένας… απολογισμός της δραστηριότητας των Πειραιωτών τον Ιανουάριο, είτε μια αναλυτικότερη επισκόπηση deals που για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν.

Δεν θα σταθούμε σε αυτά (Μήτρογλου και Λαβέτσι για παράδειγμα - είναι υπερβολική ακόμη και η αναφορά τους, αν αναλογιστεί κανείς τα οικονομικά δεδομένα των δύο περιπτώσεων), αλλά μόνο στις περιπτώσεις που το «μήνυμα» του Ολυμπιακού («κανείς δεν φεύγει, κανείς δεν έρχεται») ίσως δεν έχει φτάσει εγκαίρως σε όλους τους... παραλήπτες.

Και αναφερόμαστε στη Σαουθάμπτον και στη Μαρσέιγ, οι οποίες σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού εξακολουθούν να περιμένουν στη γωνία για τους Ομάρ και Κούτρη. Στην περίπτωση των «αγίων» βέβαια, το προσφερόμενο (βάσει δημοσιευμάτων) ποσό για τον Νορβηγό μπακ, τα 5,2 δηλαδή εκατ. ευρώ, δεν έχει καμία τύχη, αφού είναι ξεκαθαρισμένο πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητάνε για λιγότερο από 8.

Για τον Κούτρη, τα έχουμε πει από χθες. Η πρόσθετη φημολογία θέλει τους Φωκαείς να κάνουν, τελικά, την προσπάθειά τους, καταθέτοντας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πρόταση για τον διεθνή αριστερό μπακ. Πρόταση, η οποία όπως έχουμε καταγράψει αναλυτικά, δεν θα είναι αγοράς (αφού δεν μπορούν λόγω FFP οι Μαρσεγέζοι να κάνουν τώρα κάτι τέτοιο), αλλά δανεισμού με καλοκαιρινό buy-out.

Το «κλειδί» εδώ είναι... διπλό, προκειμένου να έχει τύχη να προσπεραστεί το «δεν φεύγει κανείς» του Ολυμπιακού. Πρώτον, να προβλεφθεί υποχρεωτική option αγοράς και όχι προαιρετική εκ μέρους της Μαρσέιγ και σίγουρα σε ποσό που θα ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ. Και δεύτερον, και ο ίδιος ο παίκτης να θέλει να μετακομίσει στη Μασσαλία. Τη δεδομένη στιγμή πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, ούτε το ένα, ούτε το άλλο «έχουν» οι Μαρσεγέζοι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τσουνάμι» στον Ολυμπιακό - Αυτοί φεύγουν - Μέσα κορυφαία ονόματα - Ραγδαίες εξελίξεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags