Facebook Pixel ΠΑΟΚ: «Έτσι είδα Γιαννούλη, Μίσιτς, Σβιντέρσκι - Απορώ πώς ήρθε Ελλάδα ο Ολιβέιρα»
| 2019-01-31 19:05:00

«Ρουκέτες» από Τούμπα: «Έτσι είδα Γιαννούλη, Μίσιτς, Σβιντέρσκι - Απορώ πώς ήρθε Ελλάδα ο Ολιβέιρα»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Ρουκέτες» από Τούμπα: «Έτσι είδα Γιαννούλη, Μίσιτς, Σβιντέρσκι - Απορώ πώς ήρθε Ελλάδα ο Ολιβέιρα»

«Τρελαμένος» ο Αντώνης Τσακαλέας με τις μεταγραφάρες του ΠΑΟΚ.

Μία πολύ καλή γεύση από τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πήραν οι οπαδοί του Δικέφαλου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε βασικούς τον Δημήτρη Γιαννούλη με τον Γιόσιπ Μίσιτς, ενώ στο 68' πέρασε και τον Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Ο Αντώνης Τσακαλέας μίλησε στο sportdog για την εμφάνιση των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών στην Τούμπα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.

Παράλληλα, μας παρουσίασε το νέο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ, στο οποίο συμμετέχει και έχει κερδίσει ήδη πολύ κόσμο.

Πώς σου φάνηκαν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΣ;

«Ο Σβιντέρκι σκόραρε. Αυτό ζητούσε ο ΠΑΟΚ από αυτόν όταν μπήκε, αυτό έκανε. Ο Μίσιτς προσπάθησε να δώσει γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, που είναι το κύριο ζητούμενο όταν μια ομάδα προσπαθεί να ξεπαρκάρει το λεωφορείο που παρκάρει ο αντίπαλος. Ο Γιαννούλης δεν έχει καμία σχέση με τον Γιαννούλη που έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τον Ατρόμητο. Και μπράβο του. Εκανε εξαιρετικό ματς».

Τι στοιχεία πιστεύεις ότι θα δώσει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ;

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Ολιβέιρα έρχεται Ελλάδα. Και μακάρι να μείνει και μετά το καλοκαίρι. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για τη θέση "8" για τον ΠΑΟΚ καθώς μπορεί να παίξει και ως ανασταλτικός μέσος. Εχει ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια, έχει καλές μεταβιβάσεις. Ερχεται με 17 συμμετοχές στην Πόρτο φέτος».

Πες μας δύο λόγια για το νέο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχεις, το repress.gr.

«Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από δημοσιογράφους και προπονητές και έχουμε ένα και μοναδικό στόχο. Να σκεφτόμαστε ποδοσφαιρικά. Να δώσουμε στο κοινό που αγαπά το ποδόσφαιρο, τη ματιά που λείπει. Την καθαρά ποδοσφαιρική, τη ματιά του προπονητή, του αναλυτή. Να καταλάβουμε τι βλέπουμε. Συνήθως η κριτική για μια ομάδα ή έναν ποδοσφαιριστή είναι ότι "έπαιξε καλά" ή «έπαιξε χάλια". Με τη βοήθεια προπονητών, θα αναλύουμε το τι σημαίνει αυτό το "παίζω καλά". Εχουμε προσθέσει και τη ματιά ενός διαιτητή, όχι για την απονομή δικαιοσύνης, αλλά για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τοn τρόπο σκέψης τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aτάκα-φωτιά Αλέξη Σπυρόπουλου για τον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ: «Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτός ο παίκτης»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags