Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ίνγκι Ίνγκασον: Το... σκίσιμο της φανέλας προκάλεσε αντιδράσεις!
| 2019-02-01 20:04:00

Χαμός στον ΠΑΟΚ με την κίνηση Ίνγκασον – Ζητούν την «παρέμβαση» Σαββίδη οι οπαδοί (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στον ΠΑΟΚ με την κίνηση Ίνγκασον – Ζητούν την «παρέμβαση» Σαββίδη οι οπαδοί (ΦΩΤΟ)

Θεωρούν απαράδεκτο αυτό που έκανε…

ΠΑΟΚ - Ίνγκι Ίνγκασον: Αντιδράσεις προκάλεσε η νέα μεταγραφή του Δικεφάλου, πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στην Τούμπα.

Όπως διαβάσαμε στο metrosport, η επιλογή της ΠΑΕ να βάλει πλάνο με τον Ινγκι Ινγκασον να... σκιζει τη φανέλα στο promo video της μεταγραφής του έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οι λογαριασμοί της ΠΑΕ στα social media έχουν δεχθεί βροχή μηνυμάτων διαμαρτυρίας για το σημείο όπου ο Ισλανδός στόπερ σκίζει τη φανέλα του και μάλιστα αρκετοί ζητούν την… παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη!



Την ίδια ώρα ο ιστορικός αρχηγός της ασπρόμαυρης κερκίδας, Χρήστος Παπανικολάου, με ανάρτησή του στο facebook, ζητά την άμεση παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για να αποσυρθεί άμεσα το βίντεο και τιμωρηθεί παραδειγματικά ο εμπνευστής του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χρήστος Παπανικολάου:

«Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι πλέον σύμπτωση, θα τα πούμε έξω από τα δόντια! Όταν πριν λίγο καιρό μιλούσα για άσυλο και επικίνδυνους που δε νιώθουν, αυτό εννοούσα!

Όλως τυχαίως, μέσα στον ενθουσιασμό μας, ακριβώς πριν τον αγώνα με την ομάδα της καρδιάς τους, πάλι οι ίδιοι μας ξενερώνουν! Το βίντεο της παρουσίασης του Ισλανδού, είναι επιεικώς απαράδεκτο και αντιΠΑΟΚτσήδικο! Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σκίζει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν αυτό τον τρόπο, σκαρφίστηκε κάποιος να μας δείξει την αποφασιστικότητα του ποδοσφαιριστή! Ας έβρισκε, άλλον τρόπο!

Έναν τρόπο που αφ’ενός δε θα μας έθιγε και αφ’ετέρου δεν θα έδινε στον ποδοσφαιριστή την αίσθηση ότι μπήκε σε ξέφραγο αμπέλι και θα κάνει, ότι γουστάρει!

Πόνεσε η ψυχή μου όταν είδα τη φανέλα με το δικέφαλο να σκίζεται!

Επειδή λοιπόν Ιβάν Σαββίδη, θέλω να πιστεύω ότι και η δική σου ψυχή θα πονέσει, μόλις το δεις, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!

Απέσυρε αυτό το βίντεο-έκτρωμα και τιμώρησε παραδειγματικά, αυτόν που ευθύνεται!

Δε γίνεται να ρίχνεις ένα τσουβάλι λεφτά, να μας δίνεις όραμα και να αφήνεις να μας ξεφτιλίζουν (εμάς αλλά και εσένα) κατά αυτό τον φτηνό τρόπο!

Αν είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ που αποτελεί ιερό σύμβολο για μας, πότε να σκίζεται, πότε να δωρίζεται σε ανίκανους κλπ, τότε τουλάχιστον βγάλτε την ημερομηνία από το πίσω μέρος του γιακά! Έτσι για να ξέρουμε τουλάχιστον, με ποιους έχουμε να κάνουμε!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags