02/02/19 - 08:58

Εκεί «κολλάει» το θέμα Σιμόες στην ΑΕΚ - Δήλωση με νόημα από τον ατζέντη του - Τι θα κάνει η ΑΕΚ;

Ακόμα είναι ανοιχτό, αλλά...

Sportdog Team
Εκεί «κολλάει» το θέμα Σιμόες στην ΑΕΚ - Δήλωση με νόημα από τον ατζέντη του - Τι θα κάνει η ΑΕΚ;
2.722views 0shares

ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Ανοιχτή είναι η υπόθεση ανανέωσης του Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης προσπαθούν να τον πείσουν να μείνει προσφέροντάς του κλιμακωτές αποδοχές και συνολικά περίπου 1,35 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η "Live Sport", ο Πορτογάλος ξέρει ότι αυτό θα είναι ίσως το τελευταίο του καλό συμβόλαιο και θέλει να πετύχει τους καλύτερους δυνατούς όρους για αυτόν και την οικογένειά του, για αυτό και δεν "ψήνεται" ιδιαίτερα για την πρόταση των Κιτρινόμαυρων.

Από την πλευρά του ο ατζέντης του παίκτη, Κιμ Ριμπέιρο μιλώντας στην εφημερίδα δήλωσε πως: 

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν κάποιες προτάσεις που έφτασαν στα χέρια μας το προηγούμενο διάστημα, αλλά τις απορρίψαμε με τον Αντρέ γιατί δεν μας ικανοποιούσαν. Ποτέ δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά και πρότζεκτ. Παρότι έχουμε το δικαίωμα να συμφωνήσουμε με άλλη ομάδα, πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει δώσει χέρια με κανένα άλλο κλαμπ. 

Τις επόμενες μέρες έχω κάποια ραντεβού στα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά. Η ΑΕΚ ξέρει ποια είναι η θέση μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση, αλλά το επόμενο συμβόλαιο θα είναι το πιο σημαντικό της καριέρας του Αντρέ. Είναι λοιπόν νορμάλ και κατανοητό να θέλει τους καλύτερους όρους για τον ίδιο και την οικογένειά του». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ