Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Φοβερός Ολιβέιρα για Ζοσέ Σα και Σάντος!
| 2019-02-02 11:28:00

Φοβερός Ολιβέιρα για ΠΑΟΚ - Ατάκα για Σάντος, Κονσεϊσάο - Με αυτόν του Ολυμπιακού μίλησε! (vid)

Sportdog Team
Φοβερός Ολιβέιρα για ΠΑΟΚ - Ατάκα για Σάντος, Κονσεϊσάο - Με αυτόν του Ολυμπιακού μίλησε! (vid)

Η πρώτη του συνέντευξη ήταν απολαυστική.

ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ έδωσε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος αναφέρθηκε στους Φερνάντο Σάντος και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, στον κόσμο του Δικεφάλου, αλλά και στον καλό του φίλο Ζοσέ Σα, που παίζει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος:

«Ευχαριστώ για την ζεστή υποδοχή από όλο τον κόσμο. Αυτό που γνωρίζω για το πορτογαλικό στοιχείο είναι ότι όποιος ήρθε έδωσε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του για τον σύλλογο, όπως ο κύριος Φερνάντο Σάντος, ο Σέρτζιο Κονσεϊνσάο που ήταν ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής. Αυτό σκοπεύω να κάνω και εγώ, να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, να αφήσω μια καλή εικόνα στον κόσμο.

Ήρθα για να στεφθώ πρωταθλητής. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος στόχος και η διάθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης ένιωσα ότι με ήθελαν πραγματικά εδώ, όλος ο κόσμος. Έτσι δεν είχα κάποιο ενδοιασμό στο να δεχθώ να αποτελέσω μέρος αυτού του πρότζεκτ, μιας και εγώ θέλω πολύ να στεφθώ πρωταθλητής.

Μου αρέσει να κερδίζω και ήρθα εδώ για να κερδίζω. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Μίλησα με τον κ. Κονσεϊνσάο και μου είπε πως ο σύλλογος έχει φανταστικούς οπαδούς, κάτι που ήδη ήξερα βέβαια, μιας και το γήπεδο μετατρέπεται σε... κόλαση, τρόπος του λέγειν, κάτι θετικό για την ομάδα και αρνητικό για όποιον έρχεται εδώ να παίξει. Νομίζω ότι αποτελεί μεγάλη δύναμη για τον σύλλογο και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

Όπως είπα πριν ήρθα για να βοηθήσω, για να κατακτήσω το πρωτάθλημα, για να κερδίζω αλλά κυρίως να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τον τίτλο που τόσο θέλει. Μίλησα με τον Ζοσέ Σα, που είναι πολύ καλός μου φίλος και πολύ καλός τερματοφύλακας επίσης, αλλά στο γήπεδο οι φιλίες μένους εκτός και όπως είπα και πριν είμαι εδώ πρωτίστως για να βοηθήσω γιατί η ομάδα είναι ήδη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κάτι που δεν είναι τυχαίο σίγουρα.

Ήρθα για να δυναμώσω την ομάδα κι ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν καλά για μένα, να αισθανθώ πλήρης εδώ. Το πιο σημαντικό, όπως έχω πει κάποιες φορές, είναι πως πάντα έχω το πνεύμα του νικητή και τη θέληση για νίκη και θέλω τίτλους. Για αυτό ήρθα εδώ, για να κατακτήσω τίτλους. Νιώθω έτοιμος στο 100%, έτοιμος για να παίξω αμέσως μόλις ο προπονητής το θεωρήσει σκόπιμο.

Έχω δουλέψει πολύ καλά ως τώρα, ο κ. Σέρτζιο (σ.σ. Κονσεϊσάο) σε αυτό το κομμάτι δουλεύει πολύ καλά επίσης. Σχετικά με τι μου αρέσει περισσότερο, είναι αυτό που αρέσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Να σκοράρω, αλλά επίσης κοιτώ να βοηθήσω την ομάδα και σε άλλους τομείς, όπως στην οργάνωση παιχνιδιού, σε ασίστ, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι. Ουσιαστικά θέλω να βοηθήσω λίγο απ'όλα, ώστε τελικά να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τη νίκη που είναι και το σημαντικότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags