Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δηλώσεις Τουρσουνίδη για το ντέρμπι: «Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ»
| 2019-02-02 13:08:00

«Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ - Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ΑΕΚ - Μεγάλωσε ο σύλλογος»!

Sportdog Team
«Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ - Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ΑΕΚ - Μεγάλωσε ο σύλλογος»!

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για το ντέρμπι της Κυριακής;

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Για το ντέρμπι των Δικεφάλων μίλησε στο metrosport.gr ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι καλύτεροι και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την Ένωση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Ακπόμ και Σφιντέρσκι, αλλά και στις μεταγραφές των Ολιβέιρα και Ίνγκασον, που όπως δήλωσε, μεγαλώνουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό και κομβικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ειδικά στην αγωνιστική που έρχεται αυτό το ματς και με την βαθμολογική θέση των ομάδων. Η ΑΕΚ δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ανεβασμένη και έχει πάρει αρκετούς βαθμούς, όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι παίκτες του Λουτσέσκου ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτός ο αγώνας για τον σύλλογο και για τους ίδιους. Να πάνε να κάνουν αυτό που ξέρουν και να κάνουν ένα ακόμα βήμα τίτλου. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων και στο τέλος αυτός που θα χαμογελάσει να είναι ο ΠΑΟΚ».

Για το που υπερέχει ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος και η βαθμολογική του θέση και η διαφορά που έχει από Ολυμπιακό και ΑΕΚ το αποδεικνύει περίτρανα. Ο ΠΑΟΚ έχει φοβερό σύνολο, οι παίκτες του έχουν τρομερή ποιότητα, τόσο σε ατομικό, όσο και συνολικό επίπεδο. Έχει καλύτερες μονάδες από την ΑΕΚ και πιστεύω ότι έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Σαν σύνολο δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να επιβάλλει το ρυθμό του, να είναι σοβαρός και πειθαρχημένος, να περιορίσει τα λάθη του και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν, ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε».

Για το που θα κριθεί ο αγώνας:

«Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα τις δοθούν αυτή και θα κερδίσει».

Για τον Άκπομ που είναι το πρόσωπο των ημερών:

«Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι από τις μεγάλες μου συμπάθειες στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον σύλλογο και ειδικά μετά καθιέρωσή του μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς έχει δώσει το δικό του στίγμα και βοηθάει τον ΠΑΟΚ να παίρνει τα ματς. Πέρα από τα προσόντα του, είναι ένας παίκτης τρομερά ταχύς, πιέζει πολύ την αντίπαλη ομάδα, ώστε να κλέψει τη μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Το πακέτο που έχει έλειπε πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι έχει να δώσει πάρα πολλά στην ομάδα, αλλά και να πάρει παράλληλα».

Για τον Σφιντέρσκι:

«Έχει δείξει καλά δείγματα γραφής από τις πρώτες του συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα. Είναι πολύ γρήγορος όταν έχει τη μπάλα στα πόδια. Μεγάλο θετικό για τον ίδιο είναι ότι στο τρίτο του παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει. Αυτό θα τον βοηθήσει πολύ στη ψυχολογία και να τα πάει περίφημα στη συνέχεια. Ο Πολωνός δείχνει να έχει προσαρμοστεί γρήγορα στις νέες συνθήκες και στο νέο του σπίτι».

Για τις δυο τελευταίες κινήσεις του ΠΑΟΚ με τους Ινγκασον και Ολιβέιρα:

«Πολύ δυνατές κινήσεις από τον ΠΑΟΚ. Αυτές οι μεταγραφές δείχνουν πόσο έχει μεγαλώσει ο σύλλογος, αλλά και πόσο ισχυρή ομάδα φτιάχνει για το μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags