Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Έτσι θα γίνει η «κλοπή» του Τσαούση
| 2019-02-02 15:00:00

Έτσι θα γίνει η «κλοπή» - Τρελαμένοι στον ΠΑΟΚ - «Βλέπουν» Ολυμπιακό - Καυτό παρασκήνιο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι θα γίνει η «κλοπή» - Τρελαμένοι στον ΠΑΟΚ - «Βλέπουν» Ολυμπιακό - Καυτό παρασκήνιο

Φούντωσαν οι φήμες για την... αρπαγή. Όλο το στόρι στο sportdog.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο ακήρυχτος πόλεμος, αυτός που σπάνια φτάνει στο προσκήνιο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας και αφορά τις ακαδημίες των μεγάλων ομάδων και τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές, καλά κρατεί.

Θέλετε για λόγους εντυπώσεων, θέλετε για λόγους επένδυσης και ουσίας, ο ανταγωνισμός των συλλόγων σε αυτές τις ηλικίες, είναι πραγματικά αδυσώπητος. Καμία ευκαιρία δεν μένει αναξιοποίητη.

Τελευταία, αυτή του Μάριου Τσαούση, διεθνή αριστερού μπακ με την Εθνική Νέων, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος ακραίος αμυντικός ήταν μεταξύ των (πολλών) στις «μικρές» ομάδες του «δικεφάλου» που ήταν τουλάχιστον προβληματισμένοι από το χάσμα που υπήρχε στη σύνδεση της δεύτερης με την πρώτη ομάδα. Και δεν το έκρυβε.

Οι επιτελείς του «δικεφάλου», προφανώς αφουγκράστηκαν την κατάσταση και ξεκίνησαν, στα τέλη Νοεμβρίου τη διεκπεραίωση αρκετών ανανεώσεων συμβολαίων, έστω και αν αυτό δεν ήταν ακριβώς το ζητούμενο των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πολιτικής, τότε, είχε διαρρεύσει πως και ο Τσαούσης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι, είχε συμφωνήσει σε ανανέωση και πως μάλιστα θα συμπεριλαμβάνονταν στα ανταλλάγματα στον Ατρόμητο (ως δανεικός) για τον τερματισμό του δανεισμού του Γιαννούλη.

Ως και τώρα, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Ο 19χρονος αμυντικός είναι μάλιστα εκτός προπονήσεων, αφού στον ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν πως η αλλαγή στάσης του οφείλεται τόσο στην αλλαγή ατζέντη (με τον οποίο δεν έχουν καλές σχέσεις) όσο και τις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό προκειμένου να «κλείσει» εκεί για το καλοκαίρι.

Κάτι που εννοείται πως δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους «ερυθρόλευκους», αλλά σίγουρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα προχωρούσαν σε τόσο ακραία μέτρα,  αν δεν ήταν πεπεισμένοι πως εκτός του καπνού υπάρχει και φωτιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος παίκτης του ΠΑΟΚ: Πήγε και... υπέγραψε μόνος του νέο συμβόλαιο - Δεν υπάρχει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags