Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Δήλωση Κονσεϊσάο για την σχέση του με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα!
| 2019-02-02 15:46:00

Δήλωση Κονσεϊσάο για την σχέση του με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα!

Sportdog Team
Δήλωση Κονσεϊσάο για την σχέση του με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα!

Τι είπε ο Πορτογάλος προπονητής για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ;

ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μίλησε για τον δανεισμό του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι η σχέση ανάμεσα στους δύο είναι μια χαρά, διαψεύδοντας τις φήμες που ακούγονταν μετά την παραχώρηση του Πορτογάλου χαφ από την Πόρτο στον Δικέφαλο του Βορρά.

«Συνήθως μιλάω μόνο για παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα, δεν μιλάω για παίκτες που δεν ανήκουν στο ρόστερ μας. Ωστόσο, θα μιλήσω γιατί ο Σέρτζιο έχει την συμπάθεια από την πλευρά μου, επειδή υπάρχει μια καλή σχέση μεταξύ μας. Ήταν μέρος της ομάδας και θα συνεχίσουμε να έχουμε επαφή μαζί του, ήταν πολύ σημαντικός παίκτης στο πρωτάθλημα που κερδίσαμε την περσινή σεζόν. Ξεκίνησε πολύ καλά την φετινή σεζόν, είχε ένα... διάλειμμα δύο μηνών μετά την έναρξη της σεζόν και έχασε την θέση του. 

Το καλύτερο για αυτόν ήταν να φύγει για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο, θα είναι πάντα συνδεδεμένος με εμάς και προφανώς έχει τέσσερις μήνες για να μπορέσει να παίξει αρκετά και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Πόρτο, αν ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποιήσει την ρήτρα του. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι ο Σέρτζιο, είναι πολύ σημαντικός για εμάς και του εύχομαι καλή τύχη σε ό, τι αφορά το μέλλον του...», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Πόρτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags