Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Όμρι Άλτμαν: Απίθανη δήλωση Άλτμαν μετά την ισοπαλία με Λεβαδειακό
| 2019-02-03 21:12:00

Απίθανος Άλτμαν μετά τη Λιβαδειά: «Θα... πηγαίναμε στα μπουζούκια»!

Sportdog Team
Απίθανος Άλτμαν μετά τη Λιβαδειά: «Θα... πηγαίναμε στα μπουζούκια»!

Τρομερή δήλωση από τον Ισραηλινό! Γιατί την έκανε;

Παναθηναϊκός - Όμρι Άλτμαν: Για τον κακό αγωνιστικό χώρο στη Λιβαδειά μίλησε ο Όμρι Άλτμαν μετά το 0-0 που έφερε ο Παναθηναϊκός με τον Λεβαδειακό και αστειευόμενος είπε ότι αν έμπαινε ένα καλό σουτ που έκανε, η ομάδα θα πήγαινε στα μπουζούκια!

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλτμαν: 

Για το παιχνίδι: «Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, παρότι είχαμε τον έλεγχο ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο προπονητής μας άλλαξε το σύστημα για να γίνουμε πιο επιθετικοί αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν τιμά την Σούπερ Λίγκα να υπάρχουν τέτοιοι αγωνιστικοί χώροι, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες». 

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Μετά τη νίκη στο Αγρίνιο υπήρξε ανακούφιση. Προχωράμε, μένουμε ενωμένοι σαν μια οικογένεια. Πρέπει να έρθουν αποτελέσματα και συνεχίζουμε τη δουλειά στις προπονήσεις». 

Για την ευκαιρία με το σουτ: «Τίποτα δεν πήγε άσχημα. Αν ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα το σουτ θα… πηγαίναμε στα μπουζούκια». 

Για το γεγονός πως είναι απ’ τους πιο έμπειρους: «Έχω την ευθύνη κι εγώ. Έχουμε πολλά νέα παιδιά. Οι πιο έμπειροι πρέπει να δείχνουμε το δρόμο. Είναι πολύ ταλαντούχοι οι νεαροί της ομάδας και σίγουρα στην σωστή κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags