Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βασίλης Κωνσταντίνου: Ατάκες με νόημα από Κωνσταντίνου για Παναθηναϊκό
| 2019-02-04 15:15:00

Ατάκες με νόημα από Κωνσταντίνου για Παναθηναϊκό: «Έχει βρει ανθρώπους που...»

Sportdog Team
Ατάκες με νόημα από Κωνσταντίνου για Παναθηναϊκό: «Έχει βρει ανθρώπους που...»

Με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου.

Παναθηναϊκός - Βασίλης Κωνσταντίνου: Δηλώσεις με αφορμή τα γενέθλια του Παναθηναϊκού έκανε ο πρόεδρος του Τριφυλλιού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Δεν μπορούμε να πούμε να τα εκατοστίσει ο Παναθηναϊκός γιατί έχει ήδη κλείσει τα 100. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι τα χιλιάσει γιατί ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στα 111 χρόνια ιστορίας πόσο μεγάλο σωματείο είναι. Από τους φιλάθλους που έχουν επανδρώσει αυτή την ομάδα και έχουν εναποθέσει τα όνειρά τους. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία καλή περίοδο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Έχει βρει τους ανθρώπους που απαρτίζουν το τιμ και τον έχουν βάλει σε έναν σωστό δρόμο με πλάνα και προγράμματα που μπορεί να είναι διετίας – τριετίας αλλά είναι προγράμματα που θα εκτοξεύσουν τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αξίζει τη συμπαράσταση του κόσμου προς τον Νίκο Νταμπίζα, τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο τους,  τους ανθρώπους στα γραφεία. Χωρίς αυτούς ο Παναθηναϊκός θα είχε καταρρεύσει. Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι τόσα χρόνια στον σύλλογο. Είναι πάρα πολλές οι αναμνήσεις, το μεσημέρι (χθες) μίλησα με τον Δώνη. Είπαμε για τα παλιά, για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού. Όταν είσαι τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό σίγουρα υπάρχουν στιγμές που συγκινείσαι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags