Facebook Pixel Euro 2004: Τρομοκράτες σχεδίαζαν επίθεση στην πρεμιέρα του τουρνουά
| 2019-02-04 20:04:00

Απίστευτη αποκάλυψη: «Τρομοκράτες σχεδίαζαν επίθεση στην πρεμιέρα του Euro 2004»!

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη: «Τρομοκράτες σχεδίαζαν επίθεση στην πρεμιέρα του Euro 2004»!

Σοκαριστική παραδοχή για το παιχνίδι Ελλάδα - Πορτογαλία.

Euro 2004: Πριν από σχεδόν 15 χρόνια  η Εθνική Ελλάδας έζησε το δικό της ποδοσφαιρικό «παραμύθι», ανεβαίνοντας στην κορυφή της Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Το μαγικό αυτό ταξίδι είχε ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου 2004, όταν η Ελλάδα αντιμετώπισε τη διοργανώτρια Πορτογαλία στην πρεμιέρα του τουρνουά και έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 2-1.

Ωστόσο, το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη εάν δεν είχαν επέμβει οι πορτογαλικές Αρχές, όπως αποκάλυψε ο πρώην επικεφαλής της αστυνομίας της χώρας της, Κάρλος Άνζος.

Σύμφωνα με τον Άνζος, τρομοκράτες σχεδίαζαν χτύπημα στην πρεμιέρα του Euro 2004, με την πορτογαλική Αστυνομία να ενημερώνεται εγκαίρως και να προχωρά στη σύλληψή τους!

«Τρομοκράτες είχαν εγκατασταθεί στην Μπράγκα για να προετοιμάσουν επίθεση στο Πόρτο κατά την έναρξη του Euro 2004. Δεν γνωρίζουμε εάν θα ήταν στην τελετή έναρξης ή στο ματς στο Ντραγκάο. Λάβαμε την πληροφορία τρεις μήνες πριν το Euro 2004. Αποφασίσουμε να τους συλλάβουμε. Και καλά κάναμε.

Ο κύριος ύποπτος ήταν ο Μοχάμεντ Μπουγερί, σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος με ολλανδικό και μαροκινό διαβατήριο. Καταδικάστηκε κι εκδόθηκε εκτός Πορτογαλίας. Έπειτα από επτά μήνες δολοφόνησε τον Ολλανδό σκηνοθέτη, Τέο φαν Γκόγκ», αποκάλυψε ο Κάρλος Άνζος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags