Facebook Pixel ΑΕΚ - Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς: Η φήμη για την επιστροφή του
| 2019-02-07 11:16:00

"Παίζει" νέα επιστροφή στην ΑΕΚ - Κίνηση-έκπληξη Τίγρη - Ποιος "τρέμει" - Όνομα που φέρνει... βόμβες

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Παίζει" νέα επιστροφή στην ΑΕΚ - Κίνηση-έκπληξη Τίγρη - Ποιος "τρέμει" - Όνομα που φέρνει... βόμβες

Φήμη-φωτιά γι' αυτόν που είχε κάνει... σαματά. "Καυτό" παρασκήνιο!

ΑΕΚ - Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς: Της μόδας οι επιστροφές (ή έστω η αλλαγή σκηνικού) στην Ένωση, λογικό είναι οτιδήποτε... θυμίζει ή μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη ανατροπή, να έρχεται στο προσκήνιο. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μπορεί να έχει ρόλο στο οργανόγραμμα της Λας Πάλμας, αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν έπαψε να έχει καλές σχέσεις και να βάζει (σε πολλά) "πλάτη" σε όσα και ό,τι μπορεί σε σχέση με την Ένωση.

Συνεπώς, δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο για να "χτιστεί" ή έστω να υπάρχει μια επικοινωνία του πρώην τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με τη διοικητική της ηγεσία. Καλή άποψη για τον επαγγελματία Μιλοβάνοβιτς, στην ΠΑΕ υπάρχει.

Όπως όμως υπήρχε και η άποψη πως σε πολλά ο Σέρβος πήγαινε κόντρα σε όσα οι διοικητικές νόρμες υπαγόρευαν, πως κάποιες/μερικές/πολλές από τις συναλλαγές του δεν ήταν αρεστές τόσο ως προς τη μεθοδολογία τους, αλλά και ως προς τους ανθρώπους που χρησιμοποιούσε για να κάνουν διάφορα μεταγραφικά deals (και δεν άρεσαν στα διοικητικά στρώματα).

Γενικά, για να μην πλατιάζουμε, για τον Σέρβο υπήρχαν πολλά "αλλά", που τελικά, το καλοκαίρι του 2016, τον έφεραν εκτός ομάδας. Σε μια κίνηση που τότε - θυμίζουμε- είχε ουσιαστικά... χαιρετιστεί από το σύνολο των "κιτρινόμαυρων" ρεπορτάζ, αφού θεωρήθηκε ως η πρώτη για την απαραίτητη αναδιοργάνωση του τμήματος scouting και του μεταγραφικού επιτελείου, που ως τότε τουλάχιστον ήταν... μονόπρακτο του Μιλοβάνοβιτς.

Κι αυτό, ανεξάρτητα από την ποιότητα των κινήσεων που έκανε ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, σε ένα ακόμη πιο αυστηρό από το τρέχον, οικονομικό πλαίσιο. Είχε τις επιτυχίες του (Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Σιμόες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι), είχε μεταγραφικές "βόμβες" (Μπουονανότε, Βάργκας, Ντιντάκ, Ζουκουλίνι), είχε όμως και τις τρανταχτές αποτυχίες του (Ζόριτς, Κρισάντους, Αρθο, Ντία), γενικά, το βιογραφικό του, η παρουσία του στην Ένωση μάλλον ισολογισμένη μοιάζει.

Είναι ικανή να συντηρήσει τη φημολογία των ημερών περί επιθυμίας εκ μέρους της ΠΑΕ για επιστροφή του; Στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, παρότι πάντα, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά (και η αναφορά γίνεται για τον Νίκο Λυμπερόπουλο και πόσο ασφαλής θα πρέπει να αισθάνεται), μάλλον όχι. Σε κάποιο άλλο όμως, τίποτα δεν αποκλείεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Aστραπές" Χελάκη: "Γι’ αυτό την πλήρωσε ο Ουζουνίδης - Έγινε... Αναστασίου - Ούτε αποζημίωση"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags