Facebook Pixel Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-07 18:54:00

Μεγάλη νίκη στην Κρήτη επί του Εργοτέλη και... φουλ για τα ημιτελικά ο Αστέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη νίκη στην Κρήτη επί του Εργοτέλη και... φουλ για τα ημιτελικά ο Αστέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη με 1-0 και μεγάλο προβάδισμα για τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε νίκη με 1-0 στην έδρα του Εργοτέλη και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη.

O Ρόλε πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους Αρκάδες στο 50' με ωραίο πλασέ έπειτα από ασίστ με "τακουνάκι" από τον Μανιά.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως για τον Αστέρα, ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ, όμως οι Κώτσιρας (4'), Τσιλιανίδης (8') και Κοιλιάρας (21') αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις, ενώ στο 41' αρχικά ο Καλτσάς και στη συνέχεια ο Μανιάς απώλεσαν μεγάλη διπλή ευκαιρία.

Ο Αστέρας βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Ρόλε στο 50', ενώ στο 52' ο Καπνίδης έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με κεφαλιά. Στο 86' ο Κώτσιρας απέτυχε να διπλασιάσει τα τέρματα των Αρκάδων με καλό σουτ που έφυγε άουτ και στο 91' ο Καπνίδης σούταρε άουτ μετά αντεπίθεση του Εργοτέλη, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην αποφύγει την ήττα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ (18' λ. τρ. Κοιλιάρας), Οικονόμου, Μαζουλουξής (71' Γροντής), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Έφορντ (26' λ. τρ. Καπνίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Ρόλε (69' Μαρκ Φερνάντεθ), Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας (61' Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (83' Ματρικάρντι), Καλτσάς, Μανιάς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags