Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ατάκες Κρέσπο για το ντέρμπι!
| 2019-02-08 20:13:00

Τρομερές ατάκες Κρέσπο για Ολυμπιακό: "Παίζουν καλά, αλλά τώρα θα αντιμετωπίσουν εμάς..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Κρέσπο για Ολυμπιακό: "Παίζουν καλά, αλλά τώρα θα αντιμετωπίσουν εμάς..."

Γιατί το ντέρμπι της Κυριακής είναι... τελικός για τον ΠΑΟΚ;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: O Ανχελ Κρέσπο φιλοξενήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι και μίλησε για την σπουδαία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή.

Αναγνώρισε όμως την σπουδαιότητα της νίκης και τόνισε πως και αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς αισθάνεται: «Είμαι πολύ καλά. Είδα ότι και όλη η ομάδα είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί: «Όλοι οι παίκτες χρειάζονται ανάσες, ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν παίξαμε κάποιοι την Τετάρτη, αλλά κάναμε καλή δουλειά στο προπονητικό κέντρο. Όλοι όμως είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το δίδυμο που συνθέτει με τον Φερνάντο Βαρέλα: «Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια μαζί και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε και καλύτεροι. Όλη η ομάδα βοηθάει στο αμυντικό κομμάτι. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε και να κρατήσουμε αυτή τη νοοτροπία».

Για το ότι είναι ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ: «Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εμένα, εγώ πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Σίγουρα δείχνει έναν σεβασμό και οι πιο έμπειροι προσπαθούμε να βοηθάμε. Έχω υπάρξει και στο παρελθόν αρχηγός σε ομάδα, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικό. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα».

Για το Sold Out των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Περιμένω την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε κάθε ματς. Οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας και βοηθούν την ομάδα, μας δίνουν δύναμη. Εμείς πρέπει να τους δώσουμε αυτό που περιμένουν και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένας τελικός για εμάς καθώς έτσι είναι το κάθε παιχνίδι στο μυαλό μας. Είναι σημαντικό από βαθμολογικής άποψης. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό και στόχος μας είναι φυσικά η νίκη. Είναι το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και είναι άλλος ένας τελικός».

Για το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ για αυτό το παιχνίδι: «Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε αναξάρτητα τον αντίπαλο και αυτό θα κάνουμε την Κυριακή».

Για τον Ολυμπιακό: «Παίζουν καλά. Είναι συμπαγής και δυνατή ομάδα. Είναι συγκεντρωμένοι και δουλεύουν καλά στα τελευταία παιχνίδια. Δεν έχουν όμως αντιμετωπίσει ομάδα όπως η δική μας τελευταία, που να θέλει να έχει τη μπάλα και να κυριαρχεί. Νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα με τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για την βαθμολογική σημασία του ντέρμπι: «Η νίκη μπορεί να δίνει περισσότερους από τρεις βαθμούς, γιατί παίζουμε με τον δεύτερο της βαθμολογίας. Παίζει μεγάλο ρόλο και στο ψυχολογικό κομμάτι η νίκη στο ντέρμπι».

Για το τι του λέει ο κόσμος: «Δε λένε κάτι διαφορετικό. Από την αρχή της χρονιάς μας μιλάνε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πόσο πολύ το θέλουν μετά από τόσα χρόνια. Τις τελευταίες μέρες μας ζητούν να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Επίσης μαζεύουν δυνάμεις για να μας στηρίξουν στο γήπεδο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Δεν θέλω να τους ζητήσω κάτι. Δίνουν τα πάντα στις εξέδρες σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα. Εμείς από τη μεριά μας θα δώσουμε ότι έχουμε στο γήπεδο για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags