Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ανδρέας Γιαννιώτης: Το "κονέ" του Νίκου Νταμπίζα με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς
| 2019-02-14 10:33:00

Φοβερό σενάριο: "Πάγωσε" του ΠΑΟΚ και παίρνει του Ολυμπιακού - Τα δίνει όλα - Τρελό "κονέ" Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Φοβερό σενάριο: "Πάγωσε" του ΠΑΟΚ και παίρνει του Ολυμπιακού - Τα δίνει όλα - Τρελό "κονέ" Νταμπίζα

Μεταγραφή που θα κάνει μεγάλο ντόρο. Υπάρχει ποτέ περίπτωση;

Παναθηναϊκός - Ανδρέας Γιαννιώτης: Λογικότατο όταν ένας διεθνής ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και είναι ουσιαστικά ανενεργός και εκτός ομάδας, να αναπτύσσονται διάφορα σενάρια.

Χθες αναφέραμε την... ταφόπλακα που έβαλε ο Ανδρέας Γιαννιώτης αναφορικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ο ίδιος στις δηλώσεις του κατά τη βράβευσή του ως καλύτερου τερματοφύλακα της περυσινής χρονιάς πως το μόνο που περιμένει είναι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του στους "ερυθρόλευκους"και την αναζήτηση, από το καλοκαίρι, νέας επαγγελματικής στέγης.

Στο εξωτερικό, ομάδα ο Έλληνας γκολκίπερ δε βρήκε κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, προφανώς θέλοντας να αναζητήσει μόνος και χωρίς την παραμικρή εμπλοκή του Ολυμπιακού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σήμερα, στον Τύπο, φιλοξενείται σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την υπογραφή του! Μπορεί να γίνει; Οικονομικά το "τριφύλλι"... οριακά μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιο του διεθνούς πορτιέρε.

Κι αυτό παρότι ποτέ το ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου του στο λιμάνι δεν ήταν το οικονομικό. Ρόλο βασικού ήθελε ο παίκτης, κάτι που στο Τριφύλλι ουσιαστικά θα έχει... εγγυημένα. Νερό στο μύλο της φημολογίας σίγουρα βάζουν οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο μάνατζερ του Ανδρέα Γιαννιώτη, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα.

Πρόσθετο ενισχυτικό στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου σεναρίου -και μόνο τέτοιου προς στιγμήν- είναι και το γεγονός πως το φλερτ των "πράσινων" με τον Μάριο Σιαμπάνη (ακόμη ένα πελάτη του "Τζόλε"), του νεαρού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης ζητώντας χρόνο συμμετοχής δεν ανανεώνει το δικό του συμβόλαιο του στον Δικέφαλο, μοιάζει... παγωμένο.

Και σίγουρα, οι "πράσινοι" αν μπορούσαν να διαλέξουν μεταξύ των δύο πελατών του Τζόρτζεβιτς σίγουρα θα διάλεγαν τον τερματοφύλακα των "ερυθρολεύκων", ο οποίος θα πρόσφερε μια άκρως ποιοτική και "δοκιμασμένη" λύση για την εστία τους.

Ανεξαρτήτως της ισχύος του συγκεκριμένου πάντως σεναρίου (που το λογικό είναι να διαψευστεί σήμερα από την "πράσινη" ΠΑΕ, για να προετοιμαζόμαστε κιόλας...) είναι σαφές πως ο Νταμπίζας αξιοποιεί τον δίαυλο που διατηρεί με τον Σέρβο μάνατζερ και προσπαθεί να "ψωνίσει" από το πελατολόγιο του. "Καπνός" υπάρχει, μένει να δούμε αν οφείλεται (ή έστω οδηγήσει) σε φωτιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags