Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: "Mην κόβετε κεφάλια για ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-14 13:45:00

"Δεν ήταν Ολυμπιακός - Mην κόβετε κεφάλια για ΠΑΟΚ - Tώρα παρακαλούν - Ο Γιαννιώτης είναι..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Δεν ήταν Ολυμπιακός - Mην κόβετε κεφάλια για ΠΑΟΚ - Tώρα παρακαλούν - Ο Γιαννιώτης είναι..."

Ο μεγάλος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αποκλειστικά στο sportdog.

Ολυμπιακός - Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι των "32" του Europa League απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, που έγραψε τη δική του ιστορία στο λιμάνι και κατέκτησε τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα, μίλησε στο sportdog για το σημερινό ματς, αλλά και το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, σχολίασε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τούμπα και τη βράβευση του Ανδρέα Γιαννιώτη, τον οποίο εκπροσωπεί, στα βραβεία του ΠΣΑΠ.

Είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όσο αυτό με τη Ντιναμό για τους "32" του Europa League;

«Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και σημαντικά. Ο Ολυμπιακός βγήκε από ένα αρκετά δύσκολο όμιλο στο Europa League. Τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Βεβαίως και ξέρουμε ότι η Ντιναμό Κιέβου προέρχεται από διακοπή. Και αυτοί όμως όλα αυτά τα χρόνια ξέρουν πως να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και σημαντικό για τον Ολυμπιακό που έχει τον πρώτο λόγο, αλλά στο χορτάρι θα φανεί. Ο Ολυμπιακός δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο φέτος, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της Τούμπας, το οποίο κατά την άποψή μου θα μπορούσε να διαχειριστεί εντελώς διαφορετικά. Εύκολα είναι τα λέμε αυτά βέβαια μετά το παιχνίδι».

Ποιος είναι ο παράγοντας που θα δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό, το κοουτσάρισμα του Μαρτίνς, κάποιος παίκτης-κλειδί, το πάθος του κόσμου;

«Όλα μαζί, είναι μία ομάδα. Τη συμπαράσταση του κόσμου πάντα την έχει και θα την έχει. Εννοείται πως παίζει ρόλο η διαχείριση του παιχνιδιού από τον προπονητή, αλλά και σε ποια μέρα θα βρεθούν οι παίκτες. Πώς θα τους βγει το παιχνίδι. Χρειάζεται υπομονή και στα δύο ματς. Αυτό το στοιχείο του έλειπε στην Τούμπα. Είχε βιασύνη από το πρώτο λεπτό. Ένας αγώνας διαρκεί 90 λεπτά».

"Μην κόβετε κεφάλια"

Έχει δείξει ο Ολυμπιακός φέτος ότι μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη. Το βλέπεις πιθανό;

«Κέρδισε τη Μίλαν, είναι σε καλή κατάσταση. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από ένα παιχνίδι (σ.σ. της Τούμπας) και να κόβουμε κεφάλια. Αυτό είναι το ευκολότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Πάντα στο ποδόσφαιρο παρακαλάς και εύχεσαι να έρθει νέο παιχνίδι, για να διορθώσεις και να βελτιώσεις όσα δεν έκανες καλά πριν. Ειδικά τώρα έρχονται δύο ματς πολύ σημαντικά που μπορούν να κρίνουν πολλά πράγματα».

"Δεν ήταν Ολυμπιακός"

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι που εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Πώς βλέπεις το ντέρμπι με την ΑΕΚ;

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό της Τούμπας. Ο Ολυμπιακός τη συγκεκριμένη μέρα δεν έπαιξε ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει. Από εκεί και πέρα έρχεται ένα νέο ντέρμπι, το οποίο θα πρέπει να το πάρει, για πολλούς λόγους. Τα τελευταία ντέρμπι δεν κατάφερε να τα κερδίσει επίσης δεν έχει τελειώσει τίποτα μαθηματικά για τη 2η θέση».

"Είναι παιδί του Ολυμπιακού"

Πώς ένιωσες που ο Ανδρέας Γιαννιώτης, τον οποίο εκπροσωπείς, τιμήθηκε από τον ΠΣΑΠ;

«Είμαι υπερήφανος που συνεργάζομαι με τον Ανδρέα. Είναι παιδί του Ολυμπιακού. Έχει κερδίσει δίκαια αυτά τα βραβεία, τα οποία προέκυψαν από ψηφοφορία συναδέλφων του. Είναι διπλάσια η αξία για τον Ανδρέα. Πέτυχε πολλά είτε πρόπερσι με τον Πανιώνιο, είτε πέρσι με τον Ατρόμητο, έχοντας αντιπάλους μεγάλες ομάδες και τερματοφύλακες, όπως Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης. Είναι πολύ τιμητικό να τους έχει απέναντί σου και να κερδίζεις το βραβείο καλύτερου τερματοφύλακα για άλλη μία χρονιά. Είναι ό,τι καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερό σενάριο: "Πάγωσε" του ΠΑΟΚ και παίρνει του Ολυμπιακού - Τα δίνει όλα - Τρελό "κονέ" Νταμπίζα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags