Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Αμφίβολος με Απόλλωνα ο Ελ Καντουρί - Μπήκαν οι Μάτος, Βιεϊρίνια
| 2019-02-14 16:06:00

Σοβαρό πρόβλημα για ΠΑΟΚ - Δεν προπονήθηκε βασικός άσος - Αμφίβολος με Απόλλωνα

Sportdog Team
Σοβαρό πρόβλημα για ΠΑΟΚ - Δεν προπονήθηκε βασικός άσος - Αμφίβολος με Απόλλωνα

Έχει και ευχάριστα το σημερινό δελτίο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ - Superleague: Εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης, κάνοντας αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα, οι Μάτος και Βιεϊρίνια γυμνάστηκαν κανονικά την Πέμπτη, ενώ σε ρυθμούς επανένταξης προπονείται ο Χοσέ Κάνιας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, λοιπόν, είναι ακόμα ένα τεστ χαρακτήρα για τον Δικέφαλο που πρέπει να δείξει ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού και το +9 στη βαθμολογία δεν επέφερε χαλάρωση κι εφησυχασμό. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη (14.02) δούλεψαν στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τη φυσική κατάσταση μέσα από μια σειρά ασκήσεων με μπάλα. 

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία και η κατάστασή του θ’ αξιολογείται καθημερινά, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας προπονείται σε ρυθμούς επανένταξης, ενώ οι Μάτος, Βιεϊρίνια γυμνάστηκαν κανονικά.Την Παρασκευή (15.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags