Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: "Έχει θέματα στην άμυνα - Αντεπίθεση με ΑΕΚ - Τι πιστεύω για Μαρτίνς"
| 2019-02-15 13:05:00

"Αυτό είναι το... θέμα του Ολυμπιακού - Δεν το αξίζει - Αντεπίθεση με ΑΕΚ - Τι πιστεύω για Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό είναι το... θέμα του Ολυμπιακού - Δεν το αξίζει - Αντεπίθεση με ΑΕΚ - Τι πιστεύω για Μαρτίνς"

Ο Θανάσης Κωστούλας στο sportdog σε μία σούπερ ανάλυση.

Σωστά στημένος ήταν ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, πρεσάροντας ψηλά στο γήπεδο και με κλεψίματα στους αντιπάλους, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog ο Θανάσης Κωστούλας.

Ο παλαίμαχος άσος των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στις δύο φάσεις που οι Πειραιώτες δέχθηκαν γκολ, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα ναι μεν δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν τις ολοκληρώνει σωστά.

Ακόμα, μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που πλησιάζει, αλλά και για τα σενάρια που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει μέλλον στον Ολυμπιακό, αν δεν κερδίσει Κυριακή και Πέμπτη. 

"Ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ καλά στο ματς. Σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε το πρώτο 20λεπτο ότι μπορεί να εξελιχθεί το ματς όπως εξελίχθηκε. Λίγο-πολύ η εικόνα του Ολυμπιακού είναι αυτή που βλέπουμε από την αρχή της σεζόν: Ομάδα που ήταν καλά στημένη, πρέσαρε καλά και ψηλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε κλεψίματα ψηλά στην άμυνα των αντιπάλων του, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Μπορεί να δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όπως και σε όλα τα ματς, αλλά έδειξε ξανά ότι έχει θέμα στο κομμάτι με το τελείωμα των φάσεων", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα θέματα που υπήρχαν στην άμυνα των Ερυθρόλευκων:

"Θέματα στην άμυνα"

"Η άμυνα δυστυχώς για άλλη μια φορά χωρίς να δεχθεί μεγάλη πίεση, έδειξε ότι υπάρχουν θέματα. Αν χωρίσουμε το παιχνίδι σε περιόδους, οι αντίπαλοι είχαν στο δεύτερο ημίχρονο ένα αντίστοιχο 20λεπτο με εκείνο του Ολυμπιακού, που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Είχαν καλή κυκλοφορία, πλαγιοκοπούσαν κυρίως από τα αριστερά. Με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να δεχτεί ένα δεύτερο γκολ, το οποίο και δίνει πλέον ένα μικρό προβάδισμα στην Ντιναμό".



Ο Σισέ κυρίως, αλλά και ο Βούκοβιτς, έδειξαν να μην πατάνε καλά χθες. 

"Στη φάση του πρώτου γκολ γύρισε εύκολα και τυχερά η μπάλα. Ενώ ο Τσιμίκας είχε κλείσει σωστά τον αντίπαλό του, με μια προβολή πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του, βρέθηκε η μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ολομόναχος ο αντίπαλος. Αλλά και στις πλαγιοκοπήσεις του δευτέρου ημιχρόνου που έκανε η Ντιναμό, οι αντίπαλοι βρισκόντουσαν ελεύθεροι μέσα στην αντίπαλη περιοχή".

"Αξίζει περισσότερους βαθμούς"

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει στο πρόγραμμά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ποια είναι η άποψή σας για αυτό το παιχνίδι.

"Το εγχώριο πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε χθες καμία σχέση με το ματς της προηγούμενης Κυριακής. Η ΑΕΚ από την άλλη έχει αλλάξει πρόσφατα τον προπονητή της. Πρέπει όμως ο Ολυμπιακός να αρχίσει την αντεπίθεσή του πριν να είναι πολύ αργά. Ήδη έχει μείνει αρκετά πίσω. Γενικότερα τα αποτελέσματα και η συγκομιδή βαθμών δεν είναι αυτή που θα έπρεπε με βάση την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός, έχει λιγότερους βαθμούς από αυτούς που πραγματικά αξίζει στο γήπεδο με την παρουσία του".



Τέλος, θέλω να μου πείτε την άποψή σας για τα σενάρια που έχουν να κάνουν με το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς, αν ο Ολυμπιακός δεν έχει νίκες με την ΑΕΚ και στον επαναληπτικό με την Ντιναμό.  

"Δεν μπορώ να έχω άποψη πάνω σε αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα, σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα. Ο προγραμματισμός είναι από την αρχή της σεζόν, τι δεν πάει καλά, αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, το γνωρίζουν. Εγώ εντοπίζω ό,τι και κάθε απλός φίλαθλος που βλέπει την ομάδα από την αρχή της σεζόν: Δηλαδή διακρίνω ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει με ευκολία τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα. Με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο αυτό στη γενικότερη εικόνα της ομάδας".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags