Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Μήνυμα στον Έλληνα άσο το "κόψιμό" του από την αποστολή με Ντιναμό και ΑΕΚ;
| 2019-02-17 22:45:00

Μήνυμα-φωτιά από Ολυμπιακό - Τι "παίζει" με Έλληνα άσο - Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς

του Παναγιώτη Νικολάου
Μήνυμα-φωτιά από Ολυμπιακό - Τι "παίζει" με Έλληνα άσο - Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς

Ποιος τον "έφαγε"; Γιατί ήταν στην εξέδρα; "Καυτό" παρασκήνιο!

Όλα καλά στον Ολυμπιακό. Η ανατροπή στο αποψινό ντέρμπι και η επιβλητική τελικά επικράτηση δικαιολογεί ισχυρισμούς περί αντιστροφής του αρνητικού κλίματος που κυριάρχησε εντός και πέριξ των "ερυθρόλευκων" κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Πολλά, αγωνιστικά, μπορούν να καταγραφούν, εκεί που θα σταθούμε είναι στον Λεονάρντο Κούτρη.

Για δεύτερο σερί ματς έμεινε εκτός ενδεκάδας. Σήμερα μάλιστα και εκτός αποστολής, χωρίς μάλιστα να υπάρχει στον πάγκο άλλος διαθέσιμος ή έστω ικανός αριστερός μπακ (εκτός αν πιστεύει κανείς πως ο Τοροσίδης, πλέον, μπορεί να ανταποκριθεί και εκεί).

Η εικόνα του Τσιμίκα τόσο στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου όσο και στο αποψινό πρώτο ημίχρονο, κακή. Η, για να το πούμε διαφορετικά, δεν δικαιολογεί τον παραγκωνισμό, τον αποκλεισμό του Κούτρη. Ίσως, αυτές οι δύο σερί… απουσίες του διεθνή αριστερού μπακ να είναι ένα… μήνυμα προς την πλευρά του, αφού δεν λείπουν οι φωνές εντός του Ολυμπιακού που εκτιμούν πως η όλη σεναριολογία του Ιανουαρίου σχετικά με τη φημολογούμενη πρόταση της Μαρσέιγ (η οποία ουσιαστικά ποτέ δεν κατατέθηκε) "χάλασε" το μυαλό του Κούτρη και τον επηρέασε στο παιχνίδι του.

Και, προφανώς αν ισχύει κάτι τέτοιο, με τους συνεχόμενους αποκλεισμούς του (ειδικά από τόσο κρίσιμα παιχνίδια, διαδοχικά παιχνίδια και χωρίς ο αντικαταστάτης του να βγάζει μάτια, κάθε άλλο) είναι ξεκάθαρο πως στον Ολυμπιακό θέλουν να περάσουν μηνύματα εντός των αποδυτηρίων, αναφορικά με τον τρόπο διαχείρισης ανάλογων, μεταγραφικών, καταστάσεων εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή ΦΩΤΟ με Μαρινάκη από το Γ. Καραϊσκάκης - Δείτε τι έκανε μετά την τεσσάρα στην ΑΕΚ!

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags