Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Super League: Αποθέωσε Λουτσέσκου και Δικέφαλο, ο Μπάμπης Τεννές
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-19 09:47:00

Αποθέωση! Σαρώνει ο ΠΑΟΚ - Προπονητής Super League: "Δεν παίζεται από Ολυμπιακό - ΑΕΚ"!

Sportdog Team
Αποθέωση! Σαρώνει ο ΠΑΟΚ - Προπονητής Super League: "Δεν παίζεται από Ολυμπιακό - ΑΕΚ"!

Δείτε ποιος προπονητής έκανε αυτές τις δηλώσεις.

ΠΑΟΚ - Super League: Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπης Τεννές, μίλησε μετά τον αγώνα ενάντια στον ΠΑΟΚ, και την νίκη του Δικεφάλου με 5-1.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, στο βάθος και στην ποιότητα του ρόστερ τους, αλλά και στον Ραζβάν Λουτσέσκου που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της εικόνας αυτής. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Υποκύψαμε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Θέλαμε να γίνουμε μια ομάδα που θα του βάλει δύσκολα, θέλαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί αλλά δυστυχώς για εμάς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 2’ και αμέσως μετά πάλι έγινε το 2-0 και τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Οι δυνατότητες είναι διαφορετικές όπως και η ποιότητα, ο ΠΑΟΚ είναι σε μια πολύ καλή περίοδο και δύσκολα αντιμετωπίζεται από μια ομάδα σαν τη δικιάς μας. Δεν έχουμε ούτε το βάθος ούτε την ποιότητα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε αλλά και πάλι ξέφυγε το σκορ και υποστήκαμε μια βαριά ήττα».

«Έχουμε δείξει ότι είμαστε αξιόμαχοι, όχι σήμερα όμως. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος, ο οποίος δύσκολα παίζεται από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα». 

Ο Μπάμπης Τεννές σχολίασε μεταξύ αλλων, που έγκειται η διαφορά του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια:

«Απίστευτη ποιότητα και ποσότητα παικτών. Μόλις πήρα την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είδα τους εφτά στον πάγκο και είπα καλύτερα που παίζουν αυτοί, από εκείνους που είναι στον πάγκο. Έχει τρομερό βάθος, όποιος μπει και βγει είναι το ίδιο ικανός. Υπάρχει ένα δέσιμο, υπάρχει ένας προπονητής που είναι δύο χρόνια και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags