Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Ντάνιελ Πράνιτς θέλει να φύγει από την Ανόρθωση!
| 2019-02-19 10:01:00

Κραυγή αγωνίας από πρώην άσο του Παναθηναϊκού: "Είμαστε απλήρωτοι 3 μήνες - Φεύγω"!

Sportdog Team
Κραυγή αγωνίας από πρώην άσο του Παναθηναϊκού: "Είμαστε απλήρωτοι 3 μήνες - Φεύγω"!

Μίλησε για όλα!

Παναθηναϊκός: Ο Ντάνιελ Πράνιτς θέλει να φύγει από την Ανόρθωση!

Ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι δυσαρεστημένος στην Ανόρθωση, αποκαλύπτοντας πως όλοι οι παίκτες είναι απλήρωτοι και τόνισε πως είναι αποφάσισε να φύγει από την κυπριακή ομάδα.

Ο Κροάτης μπακ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, τόνισε στα ΜΜΕ του νησιού μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ανόρθωση:

«Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές αυτή την σεζόν είναι μόνοι τους και προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικά το καλύτερο γι’ αυτό τον σύλλογο. Επίσης, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους, διότι δεν είναι δυνατό να είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα... Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται», τόνισε ο βετεράνος άσος και συμπλήρωσε:

«Δύο - τρεις μήνες είμαστε απλήρωτοι. Δεν είναι εύκολη κατάσταση. Αν είμαστε επαγγελματίες δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτού του είδους τις καταστάσεις και γι’ αυτό το λέω. Για τους παίκτες είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Δίνουμε και την καρδιά μας γι’ αυτή την ομάδα, δίνουμε την καρδιά μας γι’ αυτή τη φανέλα και ελπίζω ότι κάποιοι θα μας βοηθήσουν. Ηρθε η ώρα να φύγω από την Ανόρθωση. Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν με την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags