Facebook Pixel Στέφανος Καπίνο: Δεν θα το ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα
| 2019-02-19 17:31:00

Ατάκες φωτιά από Καπίνο - Τι είπε για ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Γιατί αποθέωσε Αναστασίου

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Καπίνο - Τι είπε για ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Γιατί αποθέωσε Αναστασίου

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας. 

Στέφανος Καπίνο: Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Βέρντερ Βρέμης, μίλησε στον sport-fm.gr , για το πέρασμά του απο Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, την οικογένεια που έζησε στο Τριφύλλι επί Αναστασίου και την οικογένεια που νιώθει τώρα, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει Ελλάδα.

Δείτε μερικά απο τα αποσπάσματα της συνέντευξής του: 

"Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα αλλά είμαι πολύ τυχερός γιατί έπεσα σε ένα σωματείο το οποίο είναι οικογένεια. Πολύ σπάνια συναντάς τέτοια αποδυτήρια! Πραγματικά, εγώ τέτοια αποδυτήρια νομίζω ότι είχαμε στον Παναθηναϊκό με τον Αναστασίου εκείνη τη χρονιά που πήραμε το Κύπελλο. Κάπως έτσι ήμασταν περίπου και τότε και αυτό βγήκε προς τα έξω..." 

"Στον Παναθηναϊκό ήμουν από 12 χρονών, εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα τα βασικά, ουσιαστικά ακόμα και να παίζω τη θέση! Στον Ολυμπιακό κέρδισα πολύ διαφορετικά πράγματα. Στον Παναθηναϊκό, κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε τόση πίεση στο να πρωταγωνιστείς και να νικάς συνέχεια γιατί με την πάροδο των χρόνων διοικητικά υπήρχαν κάποια θέματα και δεν μπορούσε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Όχι ότι δεν ήθελε, αλλά δεν μπορούσε… Ο Ολυμπιακός είχε τεράστιο μπάτζετ, ο ΠΑΟΚ είχε ακόμα μεγαλύτερο, οπότε δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να μπει ανάμεσά τους και αναγκαστικά κι εμείς ήμασταν πιο σοφτ, δεχόμασταν ενδεχομένως πιο εύκολα την ήττα. Στον Ολυμπιακό δεν ήταν τόσο εύκολο να μην κερδίζεις τίτλους, όταν ήμουν εγώ εκεί"

"Δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει η ζωή, μακάρι όμως να μείνω στο εξωτερικό και να μην χρειαστεί να γυρίσω πίσω! Είναι η αλήθεια αυτή, δεν θα το ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Είναι πιο μπροστά το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό σε πολλά θέματα."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags