Facebook Pixel Εμιλιάνο Σάλα: Ξέσπασμα από τον ατζέντη του Αργεντινού: "Η Κάρντιφ γνώριζε τα πάντα, πότε θα πει την αλήθεια;"
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-19 18:01:00

Ξέσπασμα από τον ατζέντη του Σάλα: "Η Κάρντιφ γνώριζε τα πάντα, πότε θα πει την αλήθεια;"

Sportdog Team
Ξέσπασμα από τον ατζέντη του Σάλα: "Η Κάρντιφ γνώριζε τα πάντα, πότε θα πει την αλήθεια;"

Στο προσκήνιο η αγγλική ομάδα μετά τον χαμό του Αργεντινού άσου.

Εμιλιάνο Σάλα: Δώδεκα μέρες μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Αργεντινού παίκτη, το αεροπλάνο του οποίου συνετρίβη πάνω από τη Μάγχη, η Κάρντιφ βρίσκεται σε διαμάχη με τον ατζέντη του.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα, που είχε αποκτήσει με μεταγραφή τον Σάλα, είναι διατεθειμένη να καταθέσει μήνυση εναντίον του μάνατζερ του, Γουίλι ΜακΚέι, τον οποίο κατηγορεί ότι χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να αυξήσει την τιμή του πελάτη του, διαδίδοντας ψευδώς πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι, ώστε οι Ουαλοί να δώσουν περισσότερα χρήματα. 

Ο ΜακΚέι, πάντως, πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς τόνισε τονίσε πως η Κάρντιφ προσπαθεί να καταστρέψει τη φήμη του και πως ήξερε τα πάντα για τη μοιραία πτήση του Σάλα από τη Ναντ στο Κάρντιφ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Η Κάρντιφ δείχνει απόλυτη έλλειψη κλάσης και προσπαθεί να καταστρέψει τη φήμη και τ' όνομά μου.

Η Κάρντιφ γνώριζε τα πάντα για κάθε πτήση. Γιατί δεν έχει βγει να μιλήσει και να πει επιτέλους την αλήθεια; Γιατί όλοι συνεχίζουν και ασχολούνται με τη μια πτήση που είχε την τραγική κατάληξη...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags