Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Καταλανοί είχαν απορρίψει τον Μπενζεμά το 2008
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-19 22:11:00

Φοβερή αποκάλυψη: Η Μπαρτσελόνα "έκοψε" μεγάλο αστέρι της Ρεάλ για απίθανο λόγο

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη: Η Μπαρτσελόνα "έκοψε" μεγάλο αστέρι της Ρεάλ για απίθανο λόγο

Παραλίγο να έρθουν τα... πάνω κάτω στην καριέρα του παικταρά.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ, αποτελώντας παίκτη-κλειδί στην πορεία της Βασίλισσας τα τελευταία χρόνια και έχοντας κατακτήσει 17 τίτλους, μεταξύ των οποίων και 4 Champions League, με τη φανέλα της.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά, εάν η Μπαρτσελόνα είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Γάλλου άσου και δεν τον είχε απορρίψει λόγω χαρακτήρα το 2008, όπως αναφέρει ξένο δημοσίευμα.

Τότε ο Μπενζεμά έκανε φοβερά πράγματα με τη φανέλα της Λιόν και θεωρούταν τεράστιο ταλέντο. Μάλιστα ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον είχε... βάλει στο μάτι.

Ο τότε τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ταξίδεψε στη Γαλλία και μίλησε με τον Μπενζεμά. Παράλληλα, ερεύνησε τη συμπεριφορά και τα όσα ακούγονταν για τον Γάλλο άσο. Έτσι, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για προβληματικό χαρακτήρα και έπεισε τον Γκουαδιόλα και τη διοίκηση της Μπάρτσα ότι δεν αξίζει να επενδύσουν πάνω στον Μπενζεμά.

Η... ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έφυγε κακής κακώς μετά από ένα χρόνο αφού δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τον Γκουαρδιόλα, ενώ ο Μπενζεμά κατέληξε στη Ρεάλ, με τη φανέλα της οποίας ετοιμάζεται να κλείσει δεκαετία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags