Facebook Pixel "Έδωσα αποδείξεις"
| 2011-09-12 17:14:00

"Έδωσα αποδείξεις"

"Έδωσα αποδείξεις"

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Μιχάλης Κίτσιος, τοποθετήθηκε μετά τα λεγόμενα του Ανδρέα Βγενόπουλου κι έσπευσε να δώσει απαντήσεις στα όσα είπε για τον Ερασιτέχνη.

Ο Βγενόπουλος υποστήριξε ότι είχε δώσει 220.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, ποσό για το οποίο δεν πήρε απόδειξη και όταν τη ζήτησε, η φωτοτυπία που έλαβε έγραφε ότι όποτε ήθελε έπαιρνε τα χρήματά του πίσω. Ο Κίτσιος δήλωσε κατηγορηματικά στον «NovaΣπορ FM» ότι έστειλε τις αποδείξεις στον Βγενόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κίτσιος:

«Το 2009 ανέλαβα τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, μετά από παράκληση κάποιων μελών και του Θανάση Γιαννακόπουλου, ούτως ώστε να μην οδηγηθούμε στο Πρωτοδικείο. Θα ήταν μια διοίκηση περιορισμένης ισχύος. Όταν ανέλαβα προσπάθησα να κάνω ορισμένες ενέργειες για να μπορεί ο Παναθηναϊκός να βάλει στα ταμεία του κάποια χρήματα.

Την εποχή της ΠΕΚ δόθηκαν κάποια χρήματα και έδωσα αμέσως εντολή να δοθούν αποδείξεις σε όλους όσους είχαν συνδράμει οικονομικά. Παράλληλα έστειλα και επιστολές στους μετόχους, με τις οποίες ζήτησα από τον κάθε ένα 100.000 ευρώ για να σβήσει το χρέος του Ερασιτέχνη. Η αλήθεια είναι πως δεν πήρα ούτε ένα ευρώ.

Ο κ. Βγενόπουλος μου ζήτησε να βάλω ορκωτούς λογιστές, ώστε να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του Ερασιτέχνη, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο για τους ανθρώπους που γνωρίζω από το 1970 και οι οποίοι από τότε δίνουν χρήματα και κρατούν ψηλά τον Ερασιτέχνη.

Τριάντα χρόνια δεν έδινε κανένας άλλος λεφτά, τον κρατούσαν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Ας μην είμαστε ψεύτες. Θα πάω, λοιπόν, εγώ σαν `Ζορό' να ζητήσω να γίνει έλεγχος για την οικογένεια που κρατούσε ψηλά τον Ερασιτέχνη; Μάλιστα, έφερα το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο, λέγοντας στα μέλη ότι ζητήθηκε από κάποιον να στείλω επιστολή στους ανθρώπους που έδιναν τόσα χρόνια χρήματα και να δηλώσουν ότι δεν θα τα ξαναπάρουν. Σύσσωμο το Δ.Σ. απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν απρέπεια και κακοήθεια. Από εκεί και πέρα, δεν είχα κάποια άλλη δοσοληψία με τον κ. Βγενόπουλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags