Facebook Pixel Τινάζει την μπάνκα ο Παναθηναϊκός - Ποιοι "βάζουν" λεφτά - Πάνω από 10 "μύρια"
| 2019-02-23 10:20:00

Τινάζει την μπάνκα ο Παναθηναϊκός - Ποιοι "βάζουν" λεφτά και τον... φτιάχνουν - Πάνω από 10 "μύρια"

του Νίκου Στεργίου
Τινάζει την μπάνκα ο Παναθηναϊκός - Ποιοι "βάζουν" λεφτά και τον... φτιάχνουν - Πάνω από 10 "μύρια"

Πότε έρχονται εξελίξεις, πώς θα "καθαρίσει". Ρεπορτάζ με ονόματα!

Καινούριο ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Superlegaue αποκαλύπτεται σήμερα από τα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου. Ο λόγος γι' αυτό της Live Sport, η οποία επισημαίνει πως ο Σωκράτης Διούδης βρίσκεται στα ραντάρ της Βαγιαδολίδ, με scouts μάλιστα του ισπανικού συλλόγου να τον παρακολουθούν από κοντά στο τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ανεξαρτήτως της υπόστασης του εν λόγω ενδιαφέροντος -το συμβόλαιο του Έλληνα γκολκίπερ ολοκληρώνεται το 2020, οπότε και αυτός μπαίνει στην ομάδα "ανανέωση ή πώληση"- έρχεται να σκιαγραφήσει μια ακόμη παράμετρο του πρότζεκτ της εξυγίανσης του "τριφυλλιού". Και αυτό δεν είναι άλλο από τις πωλήσεις.

Το "δυστύχημα" για τον Παναθηναϊκό είναι πως αφενός τα οικονομικά του προβλήματα είναι πασίγνωστα, συνεπώς δεν έχει μεγάλο περιθώριο διαπραγμάτευσης και αφετέρου, οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να του αποφέρουν έσοδα από ενδεχόμενες πωλήσεις -αφού ήδη "δουλεύονται" στις αγορές του εξωτερικού- έχουν ακόμη ένα εγγενές, για τη θέση των "πράσινων", μειονέκτημα: όλων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020.

Πέραν του προαναφερθέντος 26χρονου τερματοφύλακα, στη συγκεκριμένη κατηγορία εντάσσονται και δύο "βιτρινάτοι" ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Χατζηγιοβάννης και ο Γιάννης Μπουζούκης. Για τον πρώτο, το περασμένο καλοκαίρι, είχε έρθει πρόταση δανεισμού με option αγοράς από τη Βίλεμ και αν είχε απορριφθεί τότε μετά πολλών επαίνων, είναι δεδομένο πως ανάλογη θα απορριφθεί και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και για τους δύο, ο Νίκος Νταμπίζας μπορεί να "διαφημίζει" πως δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει με ποσό μικρότερο των 4 εκατ. ευρώ. Η αλήθεια όμως είναι πως και οι δυο τους, το συγκεκριμένο ταβάνι είναι μάλλον απίθανο να το πιάσουν, δεδομένων και των συνθηκών. Δεν είναι λίγοι μάλιστα στην πιάτσα, που υποστηρίζουν πως αν και εφόσον έρθουν προτάσεις για τους δύο νεαρούς διεθνείς, αυτές δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ξεπεράσουν τα 2,5 - (βία) 3 εκατ. ευρώ.

Ποσό που είναι και το μίνιμουμ που αξιώνει ο Παναθηναϊκός και για τον τελευταίο με μεταπωλητική αξία του τρέχοντος ρόστερ, τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον αρχηγό του "τριφυλλιού", αλλά μέχρι στιγμής ποτέ αυτό δεν έχει μετουσιωθεί σε προτάσεις, οπότε δικαιολογημένα στον Παναθηναϊκό είναι άκρως επιφυλακτικοί -σε συνδυασμό και με τους ενδοιασμούς και του ίδιου του ποδοσφαιριστή για να κυνηγήσει δυναμικά μια μεταγραφή- για το κατά πόσον μπορεί ο 25χρονος άσος να φέρει δελεαστικές προτάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mπαμ" ΠΑΟ με τον "μάγο" της Superleague - Τους προλαβαίνει όλους, αλλάζει επίπεδο - Σούπερ κίνηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags