Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Παίρνει φανέλα βασικού και "τρώει" τον Χασάν
| 2019-02-23 13:55:00

Απίθανο σενάριο για Μαρτίνς - Αυτόν "ψήνει" για την επίθεση - Έρχεται με φόρα και "τρώει" τον Χασάν

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο σενάριο για Μαρτίνς - Αυτόν "ψήνει" για την επίθεση - Έρχεται με φόρα και "τρώει" τον Χασάν

Τον θέλει για βασικό ο Πορτογάλος τεχνικός. Πώς τον "φτιάχνει";

Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Θέμα Μαρτίνς, όπως σημειώσαμε και χθες, αμέσως μετά τη ρεβάνς του Κιέβου, δεν τίθεται στον Ολυμπιακό. Στηρίζεται ο Πορτογάλος και το "φωνάζουν" στο λιμάνι με κάθε τρόπο. Είπαμε: ο πάγκος είναι του Μαρτίνς και μόνο αυτός μπορεί να τον "χάσει". Κάτι που, κακά τα ψέματα, με την εικόνα που έχει η ομάδα του, αλλά και αυτή που έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την καθημερινότητα των "ερυθρόλευκων", μοιάζει πραγματικά απίθανο να συμβεί στο υπόλοιπο της σεζόν.

Απώλειες και κέρδη από το Κίεβο, επισημάνθηκαν. Πλέον, αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενσωμάτωση του Φράνκο Σολδάνο στην αγωνιστική εξίσωση του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός, ακόμη, δεν είναι στο 100%. Όχι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης -έχει φτάσει στο επίπεδο που θα ήθελε να είναι ο Μαρτίνς- αλλά σε επίπεδο προσαρμογής. Όχι μόνο ποδοσφαιρικής, αλλά και ανθρώπινης.

Ο νεαρός επιθετικός, σε αυτό το κομμάτι, βελτιώνεται καθημερινά. Ολοένα και περισσότερο "μαθαίνει" να ζει στην Αθήνα, μαθαίνει να ζει στην Ευρώπη, προσαρμόζεται ο οργανισμός του στις νέες συνθήκες και φυσικά, ποδοσφαιρικά, καθημερινά καλύπτει το χαμένο έδαφος που κάθε Λατινοαμερικάνος που περνάει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ατλάντικο, καλείται να ξεπεράσει.

Μην ξεχνάμε ο Φράνκο Σολδάνο ήταν ο επιθετικός που ήθελε ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν μια… αναγκαστική επιλογή, αλλά μια συνειδητή. Είναι ένας επιθετικός που έχει εγκρίνει ο ίδιος ο Μαρτίνς. Και προφανώς, με την κούρσα της 2ης θέσης ουσιαστικά "κλειδωμένη" για τον Ολυμπιακό, είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να... επιταχύνει την διαδικασία της προσαρμογής του, αυξάνοντας σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του από εδώ και πέρα.

Κάτι που θα γίνει εφεξής. Αλλωστε, ο Αργεντινός είναι ο επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο Χασάν είναι δανεικός (και δεν θα αποκτηθεί), ενώ ο Γκερέρο, μπορεί να είναι χρήσιμος, για βασικός φουνταριστός όμως, έχει μείνει πολύ πίσω. Ρόλο βασικού ήρθε άλλωστε να πάρει στον Ολυμπιακό. Για να τον δούμε λοιπόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στον Ολυμπιακό - Τρελή επίθεση στον Θεοδωρίδη λόγω... ΑΕΚ - Δημοσίευμα-φωτιά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags