Facebook Pixel Football League - Σπάρτη: Χάνει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στα χαρτιά
| 2019-02-23 18:28:00

Αδιανόητη γκάφα της Σπάρτης - Χάνει στα χαρτιά το ματς με τον Εργοτέλη

Sportdog Team
Αδιανόητη γκάφα της Σπάρτης - Χάνει στα χαρτιά το ματς με τον Εργοτέλη

Δεν πρόσεξαν και... την πάτησαν!

Football League - Σπάρτη: Οι διοικούντες της ομάδας της Πελοποννήσου υπέπεσαν σε γκάφα ολκής, η οποία θα τους στερήσει τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασαν από τον Εργοτέλη στην Κρήτη στο σημερινό παιχνίδι (1-1).

Σύμφωνα με το flnews.gr η Σπάρτη από το 78΄ κι έπειτα έπαιζε στο αρχικό της σχήμα με έξι Έλληνες παίκτες μετά την αντικατάσταση του Ζαχαριουδάκη από τον Κρασνίκι. Ωστόσο, βάσει κανονισμού οι Κυανέρυθροι θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι τους να έχουν επτά Έλληνες παίκτες στο γήπεδο, καθώς δεν έχουν περάσει την διαδικασία αδειοδότησης!

Η Σπάρτη υποχρεούται να έχει διαρκώς στην ενδεκάδα της επτά παίκτες Έλληνες, που να έχουν είτε ελληνική ιθαγένεια, είτε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες.

Από τη στιγμή που η ομάδα της Football League έπαιξε με έξι Έλληνες στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Εργοτέλη, θα χάσει το ματς στα χαρτιά και παράλληλα κινδυνεύει μεταξύ άλλων με αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και με χρηματικό πρόστιμο από 8.000 μέχρι 40.000 ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.9 του ΚΑΠ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags