Facebook Pixel Sportdog.gr | Παραδέχονται και οι ΑΕΚτζήδες την κακή εμφάνιση – Ατάκες που λένε αλήθεια μετά τον Απόλλωνα
| 2019-02-23 22:42:00

Παραδέχονται και οι ΑΕΚτζήδες την κακή εμφάνιση – Ατάκες που λένε αλήθεια μετά τον Απόλλωνα

Sportdog Team
Παραδέχονται και οι ΑΕΚτζήδες την κακή εμφάνιση – Ατάκες που λένε αλήθεια μετά τον Απόλλωνα

Δεν κρύφτηκαν Αλμπάνης, Μπακάκης και Τσιντώτας.

Η ΑΕΚ σε ένα ακόμα παιχνίδι εμφάνισε κόντρα στον Απόλλωνα το κακό της πρόσωπο, κάτι που παραδέχτηκαν στις δηλώσεις τους Χρήστος Αλμπάνης, Μιχάλης Μπακάκης και Παναγιώτης Τσιντώτας.

«Όλη την εβδομάδα πριν τον αγώνα ήταν επιβαρυμένο το κλίμα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν να γίνει ένα ευχάριστο παιχνίδι, τόσο για εμάς όσο και και για τον κόσμο. Εμείς οφείλαμε να μπούμε στο γήπεδο και ευχαριστούμε όσο κόσμο ήρθε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Συγκεντρωνόμαστε στο κύπελλο γιατί θέλουμε ένα τρόπαιο. Θέλουμε και την τρίτη θέση για την Ευρώπη. Είναι δύο σημαντικοί στόχοι», δήλωσε αρχικά στη Nova ο Αλμπάνης και πρόσθεσε για την πρώην του ομάδα, τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι δυσάρεστη η κατάσταση στον Απόλλωνα. Δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη φέτος. Ελπίζω του χρόνου να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να ξαναβγεί στη Super League».

«Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν για ποδόσφαιρο, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα στο σκορ, ο αντίπαλος πήρε λίγο τα πάνω του όταν ισοφάρισε, είχαμε τον έλεγχο και μετά το δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή για να κρατήσουμε δυνάμεις. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πρέπει να το προσέξουμε και να διορθώσουμε τα λάθη γιατί πιο δυνατές ομάδες μπορεί να μας τιμωρήσουν. Υπάρχει πολύ κούραση, έχουμε και κάποιους τραυματισμούς, πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση, πρέπει να δίνουμε όλοι το 100% στο γήπεδο. Υπάρχουν 6-7 παίκτες που παίζουν συνεχόμενα ματς, σίγουρα υπάρχει κούραση, το ότι στο Καραϊσκάκη δεχτήκαμε τέσσερα γκολ δεν οφείλεται στην κούραση αλλά στην ψυχολογία. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση, έχουμε αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης και αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο Μπακάκης.

«Είναι δύσκολο όταν δεν καθαρίζεις το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα για να βρούμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να νικήσουμε. Την Τρίτη ακολουθεί ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πρέπει να ακούμε τον προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση για να βγαίνουν αυτά και στο γήπεδο. Όταν δεν καθαρίζεις το παιχνίδι, ο αντίπαλος θα βρει τρόπο να σου κάνει φάσεις», είπε ο Τσιντώτας.

Τέλος, για τον άνεμο στο ΟΑΚΑ σημείωσε: «Ήταν πρωτόγνωρο για εμένα αυτό. Εύχομαι να φύγει και να μην χρειαστεί να το ξαναπεράσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags