Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Ο Γιώργος Χατζάρας σχολίασε στο sportdog το μεγάλο παιχνίδι!
| 2019-02-24 14:00:00

"Αστραπές" Χατζάρα: "Παίρνει τη θέση του ΠΑΟ στην Ευρώπη - Έτσι θα χαλάσει το πάρτι στην Τούμπα"

του Γιώργου Κτενά
"Αστραπές" Χατζάρα: "Παίρνει τη θέση του ΠΑΟ στην Ευρώπη - Έτσι θα χαλάσει το πάρτι στην Τούμπα"

Τα... σπάει ο Έλληνας τεχνικός στο sportdog για Άρη και ντέρμπι.

ΠΑΟΚ - Άρης: Ο Γιώργος Χατζάρας σχολίασε στο sportdog το μεγάλο παιχνίδι!

Να χαλάσει το πάρτι τίτλου του ΠΑΟΚ θα επιδιώξει ο Άρης το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Γιώργος Χατζάρας.

Ο πρώην προπονητής των Κίτρινων, που γνωρίζει άριστα την ατμόσφαιρα των ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε ακόμα στην παρουσία του Άρη στη φετινή Σούπερ Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη της πέμπτης θέση με τον Παναθηναϊκό, που περιμένει να έχει ευτυχή κατάληξη για τους Θεσσαλονικείς.  

"Είχε 4 χρόνια που απουσίαζε ο Άρης από τη Σούπερ Λιγκ, επομένως η παρουσία του στο πρωτάθλημα από μόνη της είναι θετική. Θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα, αλλά θα μπορούσε να είχε πάει και χειρότερα. Κριτήριο για εμένα ήταν όταν ήρθαν τα δύσκολα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο, εκεί χάλασε όλη η εικόνα του με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα", ήταν το πρώτο σχόλιο του πεπειραμένου προπονητή στο sportdog.

Θεωρείτε ότι μπορεί να πάρει την 5η θέση, που διεκδικεί μαζί με τον Παναθηναϊκό;

"Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός με τα οικονομικά προβλήματα που έχει, ακόμα κι αν κατακτήσει βαθμολογικά την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, δεν θα καταφέρει τελικά να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτή είναι η άποψή μου. Επομένως πάλι ο Άρης θα έχει την ευκαιρία για να καταφέρει κάτι καλό".

Σε λίγες ώρες αρχίζει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Μπορεί ο Άρης να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο του αντίπαλο στη Θεσσαλονίκη;

"Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει κάτι παραπάνω από τον Άρη, που επέστρεψε τώρα στη μεγάλη κατηγορία. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για εμένα άλλος πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη στο παιχνίδι της Τούμπας".

Ποιος θα πρέπει να είναι αυτός ο στόχος;

"Να χαλάσει το πάρτι τίτλου που θέλει να στήσει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ντέρμπι! Προφανώς δεν μπορεί να στερήσει το πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο ο Άρης, αλλά μπορεί να καταφέρει να δείξει ποια ομάδα είναι μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα, επειδή στον πρώτο γύρο είχε ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τώρα έχει πάρει το μάθημά του και γνωρίζει καλύτερα πώς να διαχειριστεί τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες".

Πώς πρέπει να προσεγγίσει, αγωνιστικά, το παιχνίδι ο Άρης;

"Συλλογική άμυνα χρειάζεται, αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όταν θα κάνεις οργανωμένη άμυνα, με στόχο να βγάλεις καλές επιθέσεις. Στα ντέρμπι, βέβαια, δεν αισθάνεσαι ποτέ ασφαλής, μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags