Facebook Pixel Ηρακλής - Χοσέ Μανουέλ Ρόκα: "Δεν είμαι χ@στης για να παραιτηθώ"
| 2019-02-24 19:20:00

Απίστευτη ατάκα Ρόκα μετά την ήττα του Ηρακλή: "Δεν είμαι χ@στης για να..."

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα Ρόκα μετά την ήττα του Ηρακλή: "Δεν είμαι χ@στης για να..."

Ξέσπασε ο τεχνικός του Γηραιού.

Ηρακλής: Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν ήττα-σοκ με 1-0 από τον ουραγό της Football League, Αιγινιακό, και το κλίμα είναι "βαρύ" για τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, αφού η ομάδα του έχει μείνει τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη.

Ο έμπειρος τεχνικός ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, τονίζοντας ότι εξωαγωνιστικοί παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως "δεν είμαι χ@στης για να παραιτηθώ"!

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Αγωνιστικά δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα μας. Όμως ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε εξωαγωνιστικά, Δεν μας δόθηκαν τρία πέναλτι, ενώ οι παίκτες μου στο πρώτο ημίχρονο είχαν κατά 70% λάθος μεταβιβάσεις…

Κάναμε λάθη, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και δεχτήκαμε γκολ από τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, που έδωσαν τα πάντα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και όταν αγωνιζόμαστε πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι.

Όταν ήρθα στον Ηρακλή είχαμε τρεις ήττες, αλλά μετά η ομάδα φάνηκε να ανεβαίνει. Το κακό είναι ότι όταν κάτι πάει στραβά, φταίει πάντα ο προπονητής. Εγώ δεν είμαι… χ@στης για να παραιτηθώ. Αν η διοίκηση κρίνει ότι πρέπει να με απολύσει, ας το κάνει.

Η λύση δεν είναι να μπούμε στα αποδυτήρια και να πλακωθούμε με τους παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που βρέθηκε δίπλα μας, όμως εμείς τον δυσαρεστήσαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags