Facebook Pixel Superleague: Λαμία - ΑΕΛ 2-1
| 2019-02-24 21:02:00

Δεν το... κουνάει από τη Σούπερ Λιγκ - Νίκη παραμονής και με ανατροπή από τη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν το... κουνάει από τη Σούπερ Λιγκ - Νίκη παραμονής και με ανατροπή από τη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο τρίποντο με 2-1 κόντρα στην ΑΕΛ που... έμπλεξε.

Superleague: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Λαμία πέτυχε την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΛ, νίκησε 2-1 και πλέον κοιτά τη ζώνη του υποβιβασμού από μακριά!

Μετά το μεγάλο διπλό στην Κρήτη με αντίπαλο στον ΟΦΗ, η Λαμία νίκησε εντός έδρας αυτήν τη φορά μία ακόμη ανταγωνίστρια ομάδα στη μάχη της παραμονής, την ΑΕΛ. Οι Φθιώτες αν και έμειναν πίσω στο σκορ, πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή, που συνιστά δήλωση παραμονής, καθώς τους φέρνει στην 7η θέση με 27 βαθμούς (μαζί με Ξάνθη και τον Παναιτωλικό), 8 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και 7 από τη θέση των μπαράζ.

Η Λαμία έδειξε περισσότερο επιθετικό πνεύμα μπαίνοντας στο παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό δεν είχε και πολύ σημασία, αφού πρώτη στο γκολ έφτασε η ΑΕΛ, χάρη σε μια εξαιρετική προσπάθεια του Ντέλετιτς, ο οποίος σέρβιρε στον Μπέρτο για το 1-0. Εντούτοις, μια υπέροχη έμπνευση του Καραμάνου επέφερε ένα πέναλτι για τη Λαμία και ο Πίτι που το κέρδισε, το εκτέλεσε κιόλας ισοφαρίζοντας. Τα γρήγορα γκολ έκαναν τις δύο ομάδες πιο προσεκτικές στη συνέχεια και έτσι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη, ενώ τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο ο Δημούτσος.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δραστήριες επιθετικά. Η Λαμία ήταν εκείνη που βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Ζαν Λουκ Ασούμπρε να «ξεκλειδώνει» τη «βυσσινί» άμυνα και να βγάζει στον Μπερτόλιο, που έγραψε το 2-1. Αυτό έκανε την ΑΕΛ να παίξει πιο ανοιχτά στη συνέχεια και χρειάστηκαν ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις του Μελίσσα για να κρατήσει το σκορ. Από την άλλη βέβαια και οι Φθιώτες θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα, με το οποίο θα νικούσαν πιο εύκολα.

 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags