Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Κατέκτησε το... επεισοδιακό Λιγκ Καπ η Σίτι
| 2019-02-24 21:47:00

Δραματικός τίτλος για Σίτι - Το πήρε στα πέναλτι με Τσέλσι - Πανικός στο τέλος με Σάρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δραματικός τίτλος για Σίτι - Το πήρε στα πέναλτι με Τσέλσι - Πανικός στο τέλος με Σάρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατέκτησε το Λιγκ Καπ στην διαδικασία των πέναλτι (4-3) η Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Το τρόπαιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας κατέκτησε μετά από ένα επεισοδιακό ματς η Μάντσεστερ Σίτι, νικώντας στην διαδικασία των πέναλτι με 4-3 την Τσέλσι.

Το ματς στο "Γουέμπλεϊ" είχε φαβορί και αυτό ήταν η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως οι "πολίτες" δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ στην Τσέλσι, όπου τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά (βλέπε τιμωρία για μεταγραφές).

Ο τελικός δεν είχε γκολ ούτε στην παράταση, με την Σίτι να επικρατεί τελικά με 4-3 στα πέναλτι, με τον Στέρλινγκ να ευστοχεί στο τελευταίο, ενώ ο Αζάρ είχε ευστοχήσει προηγουμένως με εκτέλεση "Πανένκα".

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από την απίστευτη στιγμή στα τελευταία λεπτά της παράτασης, όταν ο Μαουρίσιο Σάρι πήγε να κάνει αλλαγή τον Κέπα, που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις, εν όψει των πέναλτι.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός τερματοφύλακας έδειξε ότι είναι "οκ" και αρνήθηκε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Ιταλό τεχνικό των "μπλε" να γίνεται έξαλλος στον πάγκο και να κάνει κίνηση προς τα αποδυτήρια.

Για την ιστορία, η αλλαγή δεν έγινε ποτέ, με τον Καμπαγέρο να περιμένει... στωικά να μπει στο παιχνίδι, αλλά τελικά να γίνεται, μαζί με τον Σάρι, έρμαιο στα... καπρίτσια του 24χρονου Κέπα.

Δείτε την διαδικασία των πέναλτι:

Και το ξέσπασμα του Σάρι:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags