Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - ΑΕΛ: Νέες δηλώσεις από τον πρόεδρο της Λάρισας "Θα προσπαθήσω να μεταπείσω τον Φέστα"
| 2019-02-25 09:57:00

Νέο χτύπημα από Κούγια - Προκλητικές δηλώσεις για πρώην παίκτης της ΑΕΛ - Τι είπε για Φέστα

Sportdog Team
Νέο χτύπημα από Κούγια - Προκλητικές δηλώσεις για πρώην παίκτης της ΑΕΛ - Τι είπε για Φέστα

Τι δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ. 

Αλέξης Κούγιας - ΑΕΛ: Σε νέες δηλώσεις για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Λαμία με την Λάρισα, και την παραίτηση του Τζιανλούκα Φέστα προχώρησε ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί».

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως θα προσπαθήσει να πείσει το Ιταλό προπονητή να μην παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην διαιτησία του αγώνα αλλά και στον πρώην παίκτη της ομάδας του, Πίτι:

«Θα συναντηθώ με τον Φέστα και θα πρέπει να του δώσω διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα δεν θα αδικείται. Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μην παραιτηθεί».

«Πρόθεση μου είναι να μην ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, όμως η ομάδα έχει φτάσει σε δύσκολη θέση με τα τελευταία αποτελέσματα και δεν μπορώ να την αφήσω. Είδατε τι έγινε σήμερα με τον Λεβαδειακό και την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό και το πέναλτι.

Σήμερα έδωσαν ένα πέναλτι στην Λαμία που δεν υπήρχε. Τον είχαμε και εμείς παίκτη τον συγκεκριμένο. Τέτοια πέναλτι έπαιρνε και στις προπονήσεις κάθε μέρα. Διπλώνει το πόδι και πέφτει κάτω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags