Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει"
| 2019-02-25 12:33:00

Παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟ: Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει" - "Πέσιμο" σε δύο από Δώνη-Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟ: Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει" - "Πέσιμο" σε δύο από Δώνη-Νταμπίζα

"Τρέμει" μεγάλο συμβόλαιο. Ποιοι κάνουν... μπαμ; Πώς θα γυρίσει;

Αυτονόητος ο προβληματισμός (τουλάχιστον τέτοιος) στα ενδότερα του Παναθηναϊκού. Του αγωνιστικού τμήματος του Πανθηναϊκού. Προβλήματα εμφανή, σε κάθε επίπεδο, αδυναμία παραγωγής φάσεων, απουσία από το γκολ, ελλειματική ανασταλτική λειτουργία, ντεφορμέ ποδοσφαιριστές και προπονητής (το παράδεχεται άλλωστε και ο ίδιος) και το 2019 εξακολουθεί να είναι τραγικό για τους "πράσινους".

Για κάποιους βέβαια, πιο... πολύ. Ξεκινάμε με το μεγαλύτερο συμβόλαιο του τρέχοντος ρόστερ (330.000 ευρώ ετησίως), τον Αντονί Μουνιέ. Και χθες μπαίνοντας στο γήπεδο σε έκανε να αναρωτιέσαι γιατί ήταν έστω και στον πάγκο.

Ράθυμος, άνευρος, ξενερωμένος ή απλώς, αδύναμος πλέον να σταθεί ακόμη και σε αυτόν τον Παναθηναϊκό; Προσθέστε και το "γυάλινος" (τραυματίστηκε πάλι) και αυτό που φημολογούνταν τον Ιανουάριο, πρόωρη δηλαδή λύση του συμβολαίου του, θεωρήστε το δεδομένο για το προσεχές καλοκαίρι. 

Θέμα βασικό επίσης, οι δύο πυλώνες της επιθετικής συμπεριφοράς του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάννης και Γιάννης Μπουζούκης. Άφαντοι. Ειδικά ο πρώτος, ο οποίος ακόμη και όταν με γκολ και ασίστ "καθάριζε" παιχνίδια, έδινε την εικόνα απείθαρχου τακτικά (του έχει επισημανθεί πολλές φορές) ποδοσφαιριστή. Πλέον, χωρίς τα θετικά, όλα τα αρνητικά του διεθνούς εξτρέμ όχι μόνο φαίνονται, αλλά επηρεάζουν την υπόλοιπη ομάδα.

Αρνητικός είναι και ο Μπουζούκης. Σαφώς πιο ομαδικός, σαφώς πιο "συνεργάσιμος" και πειθαρχημένος από τον συμπαίκτη του, αλλά και αυτός με εγγενείς αδυναμίες στο παιχνίδι του (τρεξίματα, γρήγορο transition και απελευθέρωση), που πλέον, με την ομάδα να έχει πάρει την κατηφόρα, κάνουν... μπαμ.

Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης το προσεχές διάστημα θα "πέσουν" πάνω στους δύο παίκτες, προκειμένου να τους αφυπνήσουν. Δεν ξέχασαν ξαφνικά την μπάλα που έπαιζαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και προφανώς το θέμα τους είναι και ψυχολογικό. Ο μεγάλος στόχος, άλλωστε, των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να δουλέψουν πάνω σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου οι "πράσινοι" να μπορέσουν άμεσα να να συνέλθουν και να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες στον Παναθηναϊκό: Σκάει "βόμβα" από ώρα σε ώρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags