Facebook Pixel Τσέλσι: Κράξιμο σε Κέπα από τα αγγλικά ΜΜΕ
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-25 15:43:00

Χαμός στην Αγγλία για το απίστευτο περιστατικό ανάμεσα σε Σάρι και Κέπα!

Sportdog Team
Χαμός στην Αγγλία για το απίστευτο περιστατικό ανάμεσα σε Σάρι και Κέπα!

Τα αγγλικά ΜΜΕ κράζουν στην πλειονότητά τους τον Ισπανό κίπερ.

Τσέλσι: Η ενέργεια του Κέπα να αρνηθεί να αντικατασταθεί, όπως αποφάσισε ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι στα τελευταία λεπτά του τελικού για το League Cup, επεσκίασε ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου από την Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις εξηγήσεις για... παρεξήγηση που έδωσαν ο δύο πρωταγωνιστές. 
 
Στην Αγγλία έχουν προκληθεί μεγάλες αντιδράσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως ο Κρις Σάτον μέσα από την Daily Mail, τόνισε ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψει στην Τσέλσι. Κορυφαίες εφημερίδες στον κόσμο έγραψαν:

The Times: «Ο Κεπά ντροπιάζει τον σύλλογο και τον Σάρι»: «Έγινε ευρέως προφανές ότι οι παίκτες πιστεύουν πως έχουν περισσότερη δύναμη από τον Σάρι. Ο Κεπά τον ταπείνωσε, ντρόπιασε τον εαυτό του και η ομάδα του. Πρέπει να τιμωρηθεί, είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέπεται όχι μόνο για την Τσέλσι, αλλά συνολικά για το παιχνίδι».


 
Daily Mail: Ο Κρις Σάτον, πρώην ποδοσφαιριστής και αρθρογράφος της  εφημερίδας έγραψε: «Ήταν ντροπή, δεν πρέπει ποτέ να παίξει ξανά για την Τσέλσι».
 
Guardian: «Αναρχία στην Τσέλσι»: «Ο Σάρι σχεδόν εξοργισμένος αφού ο Κεπά αρνείται να αντικατασταθεί. Εξέγερση». 
 
Daily Telegraph: «Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι υπονομεύει τον προπονητή του, με μια εξαιρετική επίδειξη δύναμης του ποδοσφαιριστή».

A Bola: «Απίστευτο! Δεν ξανάγινε! Ο Κεπά αρνείται να αντικατασταθεί και θυμώνει τον Σάρι».

Record: «Η σκηνή που άφησε άφωνη την Αγγλία».
 
Bild: «Τρέλα στο Λονδίνο. Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι αρνείται να αντικατασταθεί, σε αντίθεση με τις εντολές του προπονητή του...».

L'Equipe: «Ο Κεπά αρνείται την αντικατάσταση πριν από τα πέναλτι και ο Σάρι εκρήγνυται, μια εκπληκτική σκηνή».

Aπό την μεριά του ο Τζον Τέρι τάχθηκε στο πλευρό του Ιταλού προπονητή, τονίζοντας: «Οταν σου ζητά ο προπονητής σου να γίνεις αλλαγή, πρέπει να πειθαρχείς και να δείχνεις σεβασμό. Μετά μπορείς να συζητήσεις γι' αυτό. Είναι κρίμα γιατί αυτό το συμβάν επισκίασε μια καλή εμφάνιση.» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags