Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Αυτός "καθάρισε" τον Πρίγιοβιτς - Θα τα... κρεμάσει στην Τούμπα
| 2019-02-26 12:05:00

Αυτός "καθάρισε" τον Πρίγιοβιτς - Είναι ο MVP - Θα τα... κρεμάσει στην Τούμπα - "Μπαμ" από Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός "καθάρισε" τον Πρίγιοβιτς - Είναι ο MVP - Θα τα... κρεμάσει στην Τούμπα - "Μπαμ" από Ιβάν!

Το έχει πάρει προσωπικά ο παικταράς. Τι σκάει στο τέλος της σεζόν;

ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: "Το αξιοπρόσεκτο όμως συνίσταται στην επίδοση του Πορτογάλου. Σε διάστημα ενός μήνα έχει σημειώσει τρία γκολ, περισσότερα δηλαδή από τον προηγούμενο 1,5 χρόνο της επιστροφής του στον Δικέφαλο, κάνοντας με αυτό του το ξέσπασμα την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας το ενόσω αγωνίζεται ως... μπακ!

Είναι χαρακτηριστικό πως οι χρονιές με τα περισσότερα γκολ από αυτά που έχει πετύχει τον τελευταίο μήνα είναι οι τρεις τελευταίες του της πρώτης του θητείας με τα ασπρόμαυρα (2009-10, 7 γκολ στο πρωτάθλημα, 2010-11, 4 γκολ και 2011-12, 5), όταν όμως αγωνίζονταν ως εξτρέμ".

Αυτό καταγράφαμε την επομένη του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Πλέον, ο... λογαριασμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει ανέβει στα τέσσερα γκολ, μετά από αυτό που πέτυχε (σε ένα ακόμη) ντέρμπι με τον Άρη.

Μπορεί να μη συνοδεύτηκε, λόγω του αποτελέσματος, από την ανάλογη "αποθέωση", αλλά δεν παύει να ενισχύει τον ρόλο του 33χρονου πλέον Πορτογάλου, τον κομβικό του ρόλο στη "μετά Πρίγιοβιτς" εποχή.

Και όχι μόνο αυτό. Μπορεί ο έμπειρος άσος να μην ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, μπορεί ο χρόνος να φαίνεται (σε πολλά) πάνω του, αλλά και πάλι, η ηγετική του φυσιογνωμία "μίλησε" τη στιγμή που χρειάζονταν περισσότερο η ομάδα του.

Και αδιαμφισβήτητα, στη διαφαινόμενη κατάκτηση του φετινού τίτλου, ο αρχηγός του Δικεφάλου θα είναι αυτός που δικαιωματικά θα  μπει -όχι μόνο για τα όσα κάνει από τον Ιανουάριο και μετά- στην κουβέντα για τον MVP της ομάδας.

Υποσημείωση που έχει τη σημασία της. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Τότε θα περπατάει στα 34. Προφανώς δεν τον βλέπουμε να σταματάει τότε την καριέρα του. Κάθε άλλο. Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του, οπότε -και παρότι δεν υπάρχει καμία "πρεμούρα", δεν αμφισβητείται η θέση και ο ρόλος του- μην απορήσετε (ειδικά εφόσον έχουν λυθεί όλα τα υπόλοιπα εκκρεμή ζητήματα), αν μαζί με τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου, εκεί στα μέσα της άνοιξης, ανακοινωθεί και μια επέκταση του συμβολαίου του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε τώρα: Αυτή είναι η απόφαση του Λουτσέσκου για το μέλλον του - Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags