Facebook Pixel Εμιλιάνο Σάλα: Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν για την μοιραία πτήση
| 2019-02-26 12:56:00

Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν για την μοιραία πτήση του Σάλα

Sportdog Team
Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν για την μοιραία πτήση του Σάλα

Είναι δυνατόν;

Εμιλιάνο Σάλα: Η ταχύτητα με την οποία φαίνεται πως έπεσε το αεροσκάφος του Εμιλιάνο Σάλα στο νερό, στο αεροπορικό δυστύχημα της 21ης Ιανουαρίου, ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να υπάρξει διαφορετική κατάληξη... Τα νεότερα αποτελέσματα των ερευνών, συμπεριελάμβαναν και τον εντοπισμό από συντρίμμια του αεροσκάφους σε τρία διαφορετικά σημεία στον βυθό, ενώ, φαίνεται πως ο πιλότος δεν είχε την απαραίτητη άδεια για τέτοιο ταξίδι! 

Σύμφωνα με την Air Accidenrs Investigation Branch, το αεροσκάφος που μετέφερε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή από τη Ναντ στο Κάρντιφ προκειμένου να ξεκινήσει τη νέα ποδοσφαιρική του «περιπέτεια» έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής των 20 εκατομμυρίων ευρώ, έπεσε στο νερό με ταχύτητα που έφτανε στα 90 χλμ./ώρα, έσπασε σε πολλά κομμάτια και προκάλεσε τον θάνατο του Σάλα και του Ίμποτσον.

Ο τελευταίος που... πληρώθηκε την τελευταία στιγμή από τον πιλότο που θα έπρεπε κανονικά να κάνει το ταξίδι, δεν είχε την απαραίτητη άδεια γι' αυτή τη μετακίνηση με τέτοιο αεροσκάφος από τη Γαλλία στην Ουαλία και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ουαλικός σύλλογος στην προσπάθεια που κάνει να μην καταβάλει ολόκληρο το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Ναντ.

Νέα συντρίμμια του αεροσκάφους βρέθηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία μέσα στο νερό, ενώ, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει και η αναζήτηση για την σωρό του πιλότου, καθώς ακόμα δεν έχει εντοπιστεί, όμως έχει συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό ώστε να ανατεθεί η δουλειά σε δύτες...

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags