Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Μεταγραφή μέσω Σάββα Θεοδωρίδη
| 2019-02-26 21:45:00

Τότε ξεκίνησε το φλερτ Ολυμπιακού-Λαμπρόπουλου – Η φανέλα του Σάββα και ο Μιραλάς

Sportdog Team
Τότε ξεκίνησε το φλερτ Ολυμπιακού-Λαμπρόπουλου – Η φανέλα του Σάββα και ο Μιραλάς

Φοβερό παρασκήνιο που δείχνει πολλά.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Ο Ολυμπιακός μπορεί να διέψευσε πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος εδώ και μήνες έχει τεθεί στο περιθώριο στην ΑΕΚ, θα είναι το Λιμάνι, ωστόσο με αφορμή το θέμα το Sportdog.gr θυμήθηκε ένα ωραίο περιστατικό που είχε σημειωθεί στο Γ. Καραϊσκάκης πριν μερικούς μήνες.

Η αλήθεια είναι, ότι το φλερτ μεταξύ Ολυμπιακού και Λαμπρόπουλου κρατά χρόνια. Ο παίκτης είναι γνωστό, ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ερυθρόλευκες ακαδημίες, πριν περάσει από Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης, Ηλιούπολη, Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο και καταλήξει στην ΑΕΚ. Ο... έρωτας αναθερμάνθηκε πέρσι τον Γενάρη, κάτι που φάνηκε από ένα περιστατικό, το οποίο δεν έμεινε απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα μετά το πρώτο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη, για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη. Σε κάποια στιγμή διέκοψε τον λόγο του για να παραλάβει μία φανέλα του Ολυμπιακού που είχε παραγγείλει από τον Σάββα Θεοδωρίδη!

«Όχι, για έναν φίλο μου», απάντησε τότε ο ποδοσφαιριστής όταν τον ρώτησε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού εάν ήταν για εκείνον. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εμφάνιση είχε το όνομα και το νούμερο του Κέβιν Μιραλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα τρελάνουν την Ευρώπη οι Αγγελόπουλοι - Απίστευτη ταλεντάρα στον Ολυμπιακό - Ποιος είναι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags